Kwaliteitsplein
Mode en Kleding

Trouwjurk

Trouwjurk uit je dromen gezocht

Heb jij ooit gezocht naar de trouwjurk uit je dromen? Indien je positief op deze vraag antwoordt, dan ben je hoogstwaarschijnlijk getrouwd of gescheiden. In dat geval weet je dat het een lijdensweg kan zijn om een trouwjurk te vinden. Ik zie het de laatste tijd constant op de televisie. Er is namelijk een televisieprogramma op TLC waarin vrouwen zoeken naar de perfecte bruidsjurk. Mijn vriendinnen zijn er allemaal weg van en het is de reden dat ik het ook vaak kijk. Mijn huisgenote behoort namelijk tot deze vriendenkring. Aan de ene kant kijk ik liever een interessant programma of een mooie natuurdocumentaire, maar vrouwen bekijken die op zoek gaan naar een trouwjurk is ook niet een slechte besteding van mijn zondagmiddag. Ik herken namelijk de situatie van de vrouwen. Ik ben vorig jaar namelijk getrouwd. Op een prachtige zaterdagmiddag in augustus zeiden mijn man en ik het jawoord. Die dag leek alles perfect, alles leek gemakkelijk te gaan; alsof het nooit moeilijk was. Ik kan je verzekeren dat het proces dat voorafging aan de bruiloft een hel was. Mijn vriend/man kon geen beslissingen maken en ik eindigde met al het werk. Dit was niet het grote probleem. Het grote probleem was mijn zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Het lukte mij maar niet om de bruidsjurk uit mijn dromen te vinden. Ik leek in veel opzichten op de vrouwen die langskomen in het televisieprogramma van TLC. Ik vind het pijnlijk om te zien, omdat ik besef dat ik exact hetzelfde in de winkel stond. Ik was nerveus, onzeker en veeleisend. Ik wilde niet trouwen in een jurk die niet perfect zou zijn. Mijn vriendinnen werden ondertussen gek. Ze raakten moe en geïrriteerd, omdat ik maar geen beslissing maakte. Ik kon echter gewoonweg niet de bruidsjurk vinden die ik zocht. Ik werd er gek van en in combinatie met de stress van de organisatie van de bruiloft zorgde het bijna voor een mentale instorting. Ik herpakte mij echter na een tip van een tante.

Trouwjurk zoeken bij Valkengoed

De tante was het jaar ervoor voor de tweede keer in haar leven getrouwd. Ze vertelde mij dat ze de eerste keer trouwde in een trouwjurk die ze niet fantastisch vond. Het was volgens haar de reden dat ze ooit weer moest hertrouwen. Ze verlangde nog naar de trouwerij van haar dromen. Haar vorige man had dit haar niet kunnen geven. Tijdens haar zoektocht naar de perfecte bruidsjurk kwam ze uiteindelijk uit bij Valkengoed. Deze bruidswinkel in Amersfoort verkoopt meer dan honderd jurken van topkwaliteit en van topmerken. De keuze is daardoor groot. Dit kan je op het verkeerde spoor zetten, maar de medewerkers luisteren naar de klanten. Dit was het verhaal dat mijn tante vertelde. Ze had haar wensen doorgegeven en binnen 3 jurken was ze klaar. Ze had na 20 jaar haar perfecte trouwjurk gevonden. Na dit inspirerende verhaal besloot ik om ook een afspraak te maken bij Valkengoed. Ik woon in Utrecht en Amersfoort is slechts een kort ritje met de auto en de trein. Ik kon het zelfs fietsend afleggen. Via het internet kon ik al een groot deel van de collectie zien. Deze aanbieder van bruidsmode verkoopt artikelen voor mannen en vrouwen. Doordat het gehele assortiment op het internet staat, kon ik al een voorselectie maken van bruidsjurken die ik wilde passen. Ik houd van winkelen, maar ik heb een hekel aan winkelen als ik niet het gehele assortiment kan zien. Ik ben daarom wel eens jaloers op mannen. Natuurlijk hebben ze minder keus, maar daardoor kunnen ze wel gemakkelijker het gehele assortiment van een winkel bekijken in hun zoektocht naar de mooiste artikelen. Het is toch vreselijk je droomjurk te missen, omdat het aanbod te groot is. Bij Valkengoed kon ik echter het assortiment bekijken op het internet. Hierdoor kreeg ik een uitstekend beeld van het aanbod.

Trouwjurken van verschillende merken

Ik bezocht de winkel met mijn voorselectie. De voorselectie bestond uit 7 trouwjurken van verschillende merken:

  1. Justin Alexander
  2. Sweetheart
  3. Ian Stuart
  4. Beautiful
  5. Oui
  6. Demetrios
  7. Rembo Styling

De medewerkers van www.Valkengoed.nl gingen direct aan de slag en een gezellige middag volgde. Ik vergat even de stress van de voorbereidingen en binnen twee uur had ik 6 jurken gepast, toen ik de laatste trouwjurk paste. Het was de laatste optie, maar mijn eerste keus. Ik had mijn hoop al gevestigd op de laatste bruidsjurk en ik werd niet teleurgesteld. De trouwjurk van Ian Stuart was mijn droomjurk. Binnen twee uren was ik klaar met passen en bestelde ik de trouwjurk. Binnen een aantal dagen werd de jurk afgeleverd in Utrecht en was ik klaar voor de bruiloft. Na dit succes kon ik de hele wereld aan. Ik voelde me super fit en het regelen van de bruiloft ging me gemakkelijk af. Binnen de kortste keren waren we klaar voor de mooiste dag uit ons leven. Het werd ook de mooiste dag uit ons leven, maar ik zal daar niet te veel op ingaan. Het was prachtig, de zon scheen en ik voelde me opgelucht. In de avond verraste ik mijn man met bruidslingerie van Valkengoed. Ze verkopen namelijk ook speciale lingerie voor de speciale huwelijksnacht. Wil jij ook jouw ideale trouwjurk vinden? Neem dan een kijkje op de website van Valkengoed en maak direct een afspraak met de winkel in Amersfoort.

Voor meer info : http://www.valkengoed.nl/bruidsmode/trouwjurken/