Kwaliteitsplein
Image default
Mode en Kleding

Het meest verkochte dameshorloge van 2016

Enig idee welk horloge het meest verkocht werd in 2016? Ons verbaast het niets; het is de Michael Kors Daily Wear Runway MK5076. Dit quartz chronograaf uurwerk is een damesmodel uitgevoerd in roestvrijstaal. Het is een tijdloos model en kan door de kleurstelling overal bij gedragen worden. De ronde kast heeft een diameter van 38 mm en is 13 mm dik. Het minerale glas zorgt ervoor dat het verstoken blijft van krassen. De klok heeft een datum aanduiding en heeft een waterdichtheid van 10 Bar, wat betekent dat je er rustig mee kan gaan zwemmen.

Het populairste herenhorloge van 2016

De heren hebben een grote voorkeur voor het merk Emporio Armani. Dit merk staat bekend om zijn stijlvolle modellen. Het type Classic Renato AR2434 is het meest verkochte herenhorloge van vorig jaar. Ook dit is een uurwerk van roestvrijstaal. De diameter van de kast bedraagt 43 mm en de dikte van de kast 11 mm. Dit quartz uurwerk heeft een zwarte wijzerplaat, dat het een wat stoere uitstraling heeft. De zilverkleurige wijzers zijn hierop goed zichtbaar. Het mineraal glas voorkomt krassen en is ijzersterk. Dit herenhorloge is weliswaar waterdicht maar geeft slechts garantie tot 5 Bar, wat betekent dat het alleen geschikt is om mee te douchen. 

Wat maakt deze horloges populair

Zowel Michael Kors als Emporio Armani zijn merken met stijlvolle horloges. Ze hebben een ruim assortiment, dus voor iedereen wat wils. Dat genoemde type horloges favoriet zijn heeft er ongetwijfeld mee te maken dat het geen “gelegenheids” exemplaren zijn. Beide horloges kunnen altijd worden gedragen en passen bij elke outfit. Een niet te onderschatten punt is de kwaliteit/prijs verhouding. Wij dragen graag bekende, enigszins exclusieve merken. Michael Kors en Emporia Armani zijn dit, maar zijn desondanks aantrekkelijk geprijsd. Dat maakt deze horloge toppers in de collectie van Watchr.nl

Voor meer info : http://www.watchr.nl

Gerelateerde artikelen

Dit is de mooiste damesjas voor de winter.

Duurzaam ondernemen

Vind de su├Ęde, cognac riem die perfect bij jou past