Bolas ondergoed voor stoere mannen

Het oer Nederlandse merk Bolas is opgezet door Everon Jackson Hooi, een bekende acteur uit de serie “goede tijden, slechte tijden”. Het bedrijf werd op 7 september vorig jaar geopend met een wervelende show in Villa Thalia in Rotterdam, waar vele bekende sterren optraden. De oprichter noemt Bolas hét merk voor mannen met ballen. Het gaat het bij Bolas niet alleen om zachte, comfortabele materialen maar zeker om het design. En daar hebben ze bijzonder veel werk van gemaakt, want een Bolas boxer haal je er zo tussen de andere merken als Sloggi of Avet uit.

Alleen herenmodellen

De Bolas collectie bestaat uitsluitend uit boxershorts voor mannen. En wat voor mannen! De reclamecampagnes liegen er niet om; Bolas staat voor stoer, sterk en aantrekkelijk. De boxers zijn sportief gesneden, van super zacht materiaal 95% katoen en 5% elastane. Opvallend zijn de contrasterende stiksels en het logo op de voorkant en de naam Bolas op de achterkant van de zijdezachte band. De shorts bestaan deels uit dubbele stof. Bekijk je de collectie, dan zie een en al kleur. Van stoer zwart tot zacht mintgroen. De shorts met prints van de skyline van Amsterdam, Parijs, Londen en New York zijn echte eyecatchers. Er is ook een versie van de boxershort met korte pijpen.

Onzichtbare verrassing

Dat Bolas gezien wil worden, dat snappen wij heel goed. Maar dat is nog niet genoeg! De binnenkant van de shorts hebben een bijzondere Bolas print die alleen zichtbaar wordt als hij niet wordt gedragen. En hoe dat eruit ziet weet je alleen als je zo’n boxer aanschaft; deze blijft verborgen in elke Bolas shop of campagne. Is zo’n Bolas boxershort op jouw lijf geschreven, dan bestel je hem razendsnel bij ikwilondergoed.nl. Voor 16.00 uur in huis is de volgende dag geleverd. Kijk ook even bij de aantrekkelijk geprijsde duo packs.

Voor meer info :