Kwaliteitsplein
Marketing

Met ZipZoo wordt website promotie heel eenvoudig

Artikel marketing wordt tegenwoordig op dit ogenblik veel gebruikt voor professionele doeleinden. de waarde van artikel marketing op externe websites moet daarom niet onderschat worden, wil je nieuwe klanten naar jewebshop krijgen en behouden. Is het ooit begonnen als hobby waarmee internetgebruikers hun dagelijkse belevingen, hobby’s en gedachten met de wereld deelden, vandaag de dag wordt het meer en meer voor andere doeleinden gebruikt. Voor bedrijven is het belangrijkste doel, het promoten van een product, service of de onderneming zelf.

Promoot je artikel met social media.

Artikel marketing is een efficiënt marketingtool, waarmee een onderneming effectief en goedkoop met bestaande en potentiële klanten kan communiceren. Met behulp van social media kun je jouw artikel nog meer promoten. Gebruik kanalen waarvan je weet dat jouw doelgroep ze ook gebruikt. Promoot je artikel met social media, bijvoorbeeld via Twitter, Facebook en Google+. Ook LinkedIn en Instagram zijn hier enkele voorbeelden van Daarnaast kun je ook een filmpje plaatsen op YouTube of reacties achterlaten op andere relevante artikelen met een verwijzing naar die van jou.

De waarde van artikel marketing op externe websites

Het nut van artikel marketing op externe websites kan voor een bedrijf bijdragen tot meer bezoekers op lange termijn en dus meer omzet. Met een artikel kunnen bedrijven klanten op de hoogte houden van nieuwe producten of diensten, maar ook van het laatste nieuws en sneak previews. Klanten kunnen op hun beurt feedback geven, waar bedrijven ook direct weer op kunnen inspringen. Artikel marketing zorgt zodoende ook voor klantenbinding. Via ZipZoo kun je artikelen produceren en krijg je direct toegang tot vele Nederlandse artikel websites. Je artikel wordt dus gelijk op externe sites geplaatst en zo voor een breed publiek zichtbaar.

Iets nieuws uitproberen?

Dan zal je op zoek moeten naar nieuwe verwijzingen om jouw website te promoten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, aanmelden bij de verschillende zoekmachines en startpagina’s heb je zo gedaan. Tevens kun je proberen bij andere verwijzingen naar je eigen website te krijgen, bijvoorbeeld op sites van branchegenoten en collega’s. Ook je artikel actief promoten op social media en een goed geschreven artikel draagt bij aan nieuwe verwijzingen om jouwsite te promoten. Vervolgens is het aan te raden wekelijks artikelen te plaatsen op een van de 260 websites van Zipzoo. Zo wordt jouw online marketing profiel pas echt compleet!

Voor meer info :