Kwaliteitsplein
Marketing

Freelance seo

SEO is anno 2013 een héél belangrijke factor voor ieder bedrijf. Dagelijks wordt er miljoenen keer gezocht op google naar producten of diensten. Een freelance seo expert is daarom steeds een goede investering. Hoge rankings op google leiden sowieso tot meerdere offerte aanvragen iedere week.

Online marketing is de marketing met de meeste ROI. Marketing op de radio en in tijdschriften is zeker even belangrijk voor de naamsbekendheid te doen vergroten, maar online marketing geeft toch het meeste ROI. Vooral omdat het gericht is naar jouw specifieke doelgroep. Zij die googlen naar jouw diensten of producten wil je natuurlijk naar jouw site leiden. Eens ze daar aankomen is het de bedoeling dat ze jou contacteren. Vandaar zorgt u zelf voor de afhandeling.

Voor SEO is de inhoud belangrijk. Best is dat u de inhoud van de pagina’s regelmatig update. Dat zorgt ook voor een hoge pagerank. Naast inhoud is het belangrijk dat de SEO regels technisch gevolgd worden. Denk daarbij een title en h1 tags. Deze moeten allemaal in orde zijn, samen met een sitemap. Deze sitemap moet in xml formaat, zo kan u deze toevoegen via google webmaster tools. Naast inhoud en techniek moet u natuurlijk ook heel wat backlinks hebben. Vele links van andere sites naar uw site zorgt voor hoge rankings op google.

Hierbij zal de freelance seo expert uw site toevoegen op verschillende soorten websites:

  • blog
  • forum
  • artikel
  • directory
  • social bookmarking

 

Vooral de blogs met hoge pagerank zorgen voor fantastische resultaten die blijven. Met zogenaamde black listing heeft u een paar weken een hoge ranking op google maar nadien verdwijnt u hopeloos naar de 3e of 4e pagina op google. Dat wilt u dus vermijden. Neem daarom een specialist aan en u hoeft geen sales team meer te betalen. De offertes komen vanzelf binnen, week na week.

Voor meer info : http://www.deal-webdesign.be/freelance-seo-expert