Kwaliteitsplein

Themafeesten voor uw kinderen

februari 21, 2017 0 Comment

Het nieuwste kinderfeestje!

Kinderen ze zijn vaak dol op buitenspelen, spelletjes spelen, verkleden en schminken. Je kan kinderen bijna overal wel mee vermaken. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie nieuwe glijbaan voor ze hebben gekocht die wordt bezorgd in een grote doos, het is dan zelfs mogelijk dat ze nog meer met de doos van de glijbaan spelen dan met de nieuwe glijbaan zelf. Kinderen hebben een enorm rijke fantasie waarbij ze deze met bijvoorbeeld met thema middagen goed mee kunnen laten uiten.

Verschillende thema’s 

Voor kinderen kunnen thema middagen een super leuke middag activiteit zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld voor de meisjes een prinsessen thema en voor de jongens een piraten thema. Verschillende feest en activiteiten commissies kunnen spellen voor de kinderen verzinnen, maar ook als ouder of ouders gezamenlijk kun je een leuke spel of thema middag voor de kinderen organiseren. Ben je zelf niet helemaal creatief genoeg om iets te kunnen verzinnen voor de kinderen dan is er vaak genoeg informatie op internet over te zoeken. Ook met een thema alleen al verzinnen staan er op het internet tientallen ideeën.

Veel kinderspellen die gespeeld worden zijn onder andere koek-/snoephappen, spijkerpoepen en speurtochten worden veel georganiseerd. Speurtochten zijn ook erg geschikt voor thema middagen. Zo kan je de speurtocht helemaal naar het thema maken door middel van een lettercombinaties die ze moeten vinden waaruit dan een woord komt wat te maken heeft met het thema. Muurstickers voor de kinderkamer

Voor meer info : https://www.mooiemuurstickers.nl/muurstickers-kinderkamer.html