Kwaliteitsplein

Kindervloerkleden

maart 17, 2014 0 Comment

Kindervloerkleden

Ziet de kamer van uw zoon of dochter er ook wat saai uit en kan de ruimte wel wat verlevendiging gebruiken? Dan zijn kindervloerkleden voor u een goede optie! Veel ouders kiezen ervoor om de vloer in de kinderkamer te bedekken met laminaat, zeil of tegels. Dit doen ze vanuit praktische overwegingen, aangezien dit nu eenmaal materialen zijn die er om bekend staan dat ze gemakkelijk zijn schoon te maken. Maar de nieuwste generatie vloerkleden zijn ook heel goed schoon te houden en ook goed te reinigen. Door de speciale materialen die er nu voor kindervloerkleden gebruikt kunnen worden, hoeft u dus niet bang te zijn dat u ze niet weer schoon krijgt nadat uw kind het kleed per ongeluk bevuilt heeft. Een groot voordeel van een kleed ten opzichte van laminaat, tegels of zeil, is dat het lekker warm aan de voeten is. Vooral als u net opstaat, heeft u natuurlijk geen zin om meteen op een koude vloer te moeten staan. Het is dan erg prettig dat er een warm oppervlak naast het bed is. Dit geldt voor uw zoon of dochter natuurlijk net zo goed, ook de kleintjes mogen graag op een aangenaam oppervlak stappen en daar zijn kindervloerkleden dus een ideale oplossing voor. Ze zijn zacht en comfortabel en bieden warmte. Dit is niet alleen fijn bij het wakker worden, maar ook als de kinderen op de slaapkamer willen spelen. Met kindervloerkleden zorgt u ervoor dat ze een plekje in hun kamer hebben waar ze lekker op kunnen liggen en zitten spelen zonder dat ze koud worden of een zere bips krijgen van een harde vloer. Een andere reden waarom mensen vaak niet voor een kleed kiezen, is een allergie. Maar tegenwoordig zijn heel veel kindervloerkleden gemaakt van anti allergene materialen. Dus ook als u of uw kind last heeft van een allergie, kunt u met een gerust hart een dergelijk vloerkleed gebruiken. Een laatste bezwaar is vaak dat er de laatste jaren veel ontdekkingen zijn geweest van speelgoed en andere materialen waar giftige stoffen in bleken te zitten. Dit is natuurlijk gevaarlijk en u wilt dan ook niet dat uw kinderen daarmee in aanraking komen. Gelukkig zijn de kindervloerkleden van goede merken gemaakt van puur natuurlijke materialen. Zo weet u zeker dat uw zoon of dochter geen gevaarlijke stoffen binnenkrijgt tijdens het spelen.

Mooie kindervloerkleden

Hebt u besloten om op zoek te gaan naar een kinderkleed voor uw kinderen, dan zult u al snel ontdekken dat het aanbod aan kindervloerkleden tegenwoordig echt heel ruim is. Hebt u bijvoorbeeld wel eens van het merk Arte Espina gehoord? Zij maken echt heel mooie kindervloerkleden van uitsluitend natuurlijke materialen die geen gevaarlijke stoffen bevatten. Het fijne is dat zij speciale kleden hebben die gemaakt zijn van antiallergeen materiaal, dus ook voor kinderen met allergieën bieden zij een goede oplossing. Maar het leukste van hun kindervloerkleden is natuurlijk het ontwerp. Zij hebben echt een heel ruime keuze in kleuren, motieven en dessins. Hoe de inrichting van de kinderkamer er ook uit ziet en wat ook de lievelingskleuren van uw zoon of dochter zijn, u kunt er op rekenen dat u bij hen een kinderkleed vindt dat helemaal aansluit bij alle wensen die u en uw zoon of dochter kunnen hebben. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een eenvoudig kindervloerkleed dat gewoon effen is. Maar er zijn ook exemplaren verkrijgbaar met heel mooie abstracte patronen. Daarnaast zijn er ook nog kleden die bijzondere afbeeldingen hebben, bijvoorbeeld van verschillende dieren of van ridders, kastelen of onderwaterleven. Zo is het dus mogelijk om een kleed te vinden dat wat thema betreft helemaal aansluit bij de belevingswereld van uw kind. Naast gewone rechthoekige of vierkante kleden, maken zij ook kindervloerkleden in de vorm van bijvoorbeeld een beer of juist in bijzondere abstracte vormen. Helemaal speciaal zijn de Glow in the Dark kindervloerkleden. In de motieven van deze serie vloerkleden is materiaal verwerkt dat zich oplaat aan daglicht en bij donker licht geeft. Zo geeft het kinderkleed mooi licht ‘s avonds in het donker, uw kind zal geen nachtlampje meer nodig hebben!

Vloerkleden kopen

Wilt u een mooi kleed kopen voor uw zoon of dochter, dan kunt u het beste naar de webshop van Speelkledenwinkel gaan. Hier vindt u echt een heel uitgebreid aanbod aan kindervloerkleden van het merk Arte Espina. Maar u kunt er ook terecht voor kleden van bijvoorbeeld Harlequin of Brink & Campman. Doordat zij alleen kindervloerkleden leveren van de allerhoogste kwaliteit, kunt u ervan op aan dat u een goed product in huis krijgt. Winkelen bij Speelkledenwinkel levert u bovendien verschillende voordelen op:

  • u kunt vanuit uw eigen huis winkelen op het moment dat het u het beste uitkomt
  • u hebt de keuze uit een zeer ruim aanbod kindervloerkleden
  • ondanks de grote keuze zorgt de handige indeling van de site ervoor dat u snel een geschikt vloerkleed vindt
  • uw bestelling wordt snel bij u thuis geleverd en de levering is bovendien gratis!
  • u profiteert van de laagste prijs garantie
  • u kunt gebruik maken van 14 dagen retourrecht, dus blijkt de kleur van het kleed toch net niet bij de kamer te passen, dan is dit geen enkel probleem
  • een deskundige klantenservice staat zowel telefonisch als via de mail voor u klaar om u te helpen met al uw vragen

Het mag dus duidelijk zijn, voor kindervloerkleden zit u bij Speelkledenwinkel dus helemaal goed.

Voor meer info : http://www.speelkledenwinkel.nl/blog/kindervloerkleden-perfecte-accessoires-voor-een-complete-metamorfose/