Speciaal bier en heerlijk eten bij een restaurant in Oss

Wanneer je een echte liefhebber van speciaalbier, is het aan te raden om eens langs te gaan bij restaurant en specialist in speciaalbier De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Krantje, lekker muziekje op de achtergrond en een goede kop koffie in je favoriete restaurant. Lekker uitgebreid lunchen met vrienden. Of smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

Lekker uiteten in alleen in het weekend? En alleen op vrijdagmiddag of in het weekend borrelen? Dat is wel erg ouderwets. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

Voor meer info :