Kwaliteitsplein

Ontwerp op maat voor kunststof bakken

januari 9, 2020 0 Comment

Bij Alpac kunt u een eigen ontwerp laten maken voor kunststof bakken. Ondanks dat u hier een uitgebreid assortiment aan producten met standaard afmetingen kunt vinden, kan het voorkomen dat u juist kunststof bakken of pallets en kratten nodig heeft, die een hele andere afmeting moeten hebben. In dat geval geeft u dit eenvoudig aan en worden de kunststof bakken en pallets aan de hand van uw wensen aangepast. Er zijn verschillende soorten producten die u wellicht nodig heeft, maar waarvan u vermoed dat de omvang net niet toereikend is. Doordat Alpac samenwerkt met spuitgietfabrieken, kunnen de standaardproducten dusdanig worden aangepast dat ze aansluiten bij uw behoeften.

Duurzame producten van uitstekende kwaliteit

Kunststof bakken of pallets kunnen in speciale uitvoeringen worden geleverd. U hoeft enkel maar aan te geven welke afmetingen u nodig hebt en Alpac gaat direct voor u aan de slag. Dit heeft een jarenlange ervaring, waardoor u verzekerd bent van juiste adviezen, omtrent welke producten het meest geschikt zijn om de aanpassingen op toe te passen. Het vervaardigen van de nieuwe producten gebeurt op professionele wijze aan de hand van specialistische technieken. U kunt daarbij rekenen op materialen en producten van uitstekende kwaliteit. Bovendien wordt alles van sterke materialen gemaakt, waardoor u verzekerd bent van duurzaamheid. Uw nieuwe kunststof bakken en bijbehorende pallets met aangepaste afmetingen zullen lang meegaan, waardoor u ze voor diverse projecten kunt inzetten.

Snelle levering door een bedrijf dat met u meedenkt

Om uw bestelling nog aantrekkelijker te maken, levert Alpac al uw aangepaste en standaardproducten gratis bij u af, indien u voor meer dan 200 euro bij hen bestelt. Zo bespaart u op aanvullende kosten en ontvangt u spoedig uw aangepaste materialen. Alpac biedt snelle maatwerkoplossingen en daarnaast een ruim assortiment aan producten met standaard afmetingen die direct leverbaar zijn. Er wordt voortdurend met u meegedacht, zodat u snel de producten ontvangt die u nodig heeft. Voor al uw kunststof producten kunt u bij Alpac terecht.