Kwaliteitsplein
Image default
Groothandel

Goede pallets of een stevige rolcontainer kopen voor uw logistieke taken

Regelmatig bent u als ondernemer op zoek naar nieuwe manieren om uw supply chain zo efficiënt mogelijk in te richten. Een van de oplossingen hiervoor is het kopen van pallets of van een rolcontainer. Afhankelijk van het soort goederen en lading dat u wilt vervoeren en de eindbestemming waar het naartoe moet, kunt u kiezen uit een van deze vervoershulpmiddelen. Wilt u graag weten welke vervoershulpmiddel het beste past bij uw onderneming en dienstverlening? Dan helpen de deskundige medewerkers van Rotom Nederland u graag om een keuze te maken.

Maak een keuze uit het zeer ruime assortiment met rolcontainers en pallets

Gaat u een rolcontainer kopen of gaat u toch investeren in verschillende pallets? De keuze voor een van deze goederen is afhankelijk van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn:

  • Het soort goederen dat u wilt vervoeren
  • De eindbestemming van de goederen die u wilt vervoeren
  • Het volume van de te verplaatsen goederen

Afhankelijk van de bovenstaande factoren maakt u de keuze voor het kopen van een rolcontainer of het aanschaffen van verschillende pallets. De pallets die u bij Rotom Nederland kunt kopen, zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor leveringen tussen bedrijven. De rolcontainer is dan weer goed geschikt om intern pakketjes of poststukken te leveren, maar u kunt deze ook kopen om uw leveringen bij kleinere bedrijven af te geven. Op het gebied van pallets heeft Rotom Nederland verschillende soorten beschikbaar, waaronder houten europallets, kunststof pallets en handige palletranden om het stapelen te vergemakkelijken. Van de rolcontainers zijn er verschillende soorten beschikbaar, waaronder isotherm rolcontainers, wasserijcontainers en normale 4-heks rolcontainers.

Vraag direct een offerte aan voor een duidelijke prijsvergelijking

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van pallets of wellicht het huren van een rolcontainer? De deskundige medewerkers van Rotom Nederland maken graag een scherpe offerte voor u op. Vraag deze offerte aan via de website of neem telefonisch contact op. De contactgegevens vindt u tevens op de website.

Gerelateerde artikelen

De mooiste Italiaanse tegels voor een unieke sfeer in uw huis

Houtpellets kopen voor duurzaam stoken

Een goed hondenhok of goede papegaaienkooi kopen