Kwaliteitsplein
Gezondheid

Zaadlozing is niet vanzelfsprekend, weet mannenarts dr. L.J. de Boer.

Hoe het werkt, mannenarts dr. L.J. de Boer legt uit! De zaadlozing komt tot stand door een ingewikkelde samenwerking tussen hersenen en de rest van het lichaam.

Bij de zaadlozing wordt meestal het orgasme ervaren, dat wil zeggen het gevoel van een soort hoogtepunt waarbij alle energie en aandacht naar de zaadlozing gaat en waarbij tevens een erg prettig gevoel loskomt, dat snel na het orgasme verdwijnt.

Mannen die last hebben van een te trage zaadlozing of orgasme kunnen terecht bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg en bij mannenarts dr. L.J. de Boer.

Niet alleen over het onderwerp zaadlozing kunt u terecht, maar ook over andere mannenzaken, zoals: plasklachten, erectie-problemen, prostaat, bekkenpijn, etc.

De online agenda van dr. L.J. de Boer, de mannenarts en medisch seksuoloog bij Mannenkliniek de Boer, kunt u benaderen via onderstaande linken.

Opmerking: bij hulp op afstand wordt u altijd te woord gestaan door mannenarts dr. L.J. de Boer.

De mannenkliniek de Boer kan u helpen bij problemen met zaadlozing. Zodat het leven weer een stuk aangenamer wordt. De mannenarts dr. L.J. de Boer werkzaam bij onze mannenkliniek kan u daarbij helpen. Op onze site mannenkliniek de Boer vindt u meer informatie over onze mannenkliniek.

Voor meer info : https://www.dbmgz.nl/artikel/te-vroege-zaadlozing