Weleda is verfrissend

oktober 9, 2013 0 Comment

Weleda mondwater

Houdt u van homeopathie maar wilt u hier absoluut niet te veel voor betalen? Bent u een echte koopjesjager maar ook op zoek naar kwaliteit? Zoek dan niet verder, op onze site www.gezondheid-aanbiedingen.nl vindt u alles wat uw hartje begeert. We hebben een ruim assortiment uit natuurlijke producten van gerenommeerde merken zoals:

  • Bach
  • Biodermal
  • Davitamon
  • Durex
  • A. Vogel
  • Weleda

Over dit laatste merk willen we het eventjes met u hebben. Weleda is een bedrijf uit Zwitserland gespecialiseerd in antroposofische geneesmiddelen en zogenaamde natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. We hebben nu een hoop kortingen op onze site gezet en daar vallen veel producten van Weleda onder. Zo onder andere Weleda mondwater.

Weleda is verfrissend

Neem bijvoorbeeld ratanhia mondwater van Weleda. U betaalt slechts € 5,99 voor 50 milliliter. Ratanhia mondwater bevat allerlei heerlijke en verfrissende natuurlijke ingrediënten zoals ratanhiawortel, mirre en paardenkastanjes. Daarnaast bevat het allerlei minerale zouten en oliën die uw tandvlees stimuleren. Door een combinatie van al deze ingrediënten maakt u niet alleen uw tanden en mond schoon, het zorgt er zelfs voor dat uw tandvlees vitaler en minder prikkelbaar wordt. Dat wil toch iedereen? Ook tandbederf wordt in de kiem gesmoord als u voor de producten van Weleda kiest. Ze hebben dit product speciaal ontworpen voor mensen met gevoelig tandvlees en iedereen die zijn of haar gebit schoon en gezond wil houden.

Bestel snel

U kent het principe “zo lang de voorraad strekt”. Het is daarom absoluut aanbevolen om niet langer te wachten na het lezen van deze tekst maar direct tot actie over te gaan. Bestellen doet u al met een simpele klik van uw muis. Als u al eerder hebt besteld kunt u inloggen zonder alle gegevens opnieuw op te geven. Zo is uw tandvlees snel weer in tiptop vorm en is uw speeksel zo gezond mogelijk.

Voor meer info : http://www.gezondheid-aanbiedingen.nl/
Tags: