Kwaliteitsplein
Gezondheid

Vitaminen zijn ontzettend belangrijk

Het lijkt allemaal mee te vallen. Als je namelijk ergens last van hebt, dan denk je vaak niet aan je vitamine waarden. Als je gevarieerd genoeg eet dan zal het wel zo zijn dat het klopt toch? Dat is een aanname van veel mensen die heel erg verkeerd is. Je vitaminen binnen krijgen is wel heel erg belangrijk. En eten uit de schijf van vijf heeft er wel mee te maken, maar het garandeert natuurlijk niet dat je genoeg vitaminen binnenkrijgt! Vage klachten die hebben vaak geen oorzaak lijken te hebben komen vaak door vitaminen.

Dus stop met je rot voelen. Je hoeft niet mee te gaan in die gevoelens. Als jij vindt dat je je niet goed voelt, dan betekent dat ook dat je er iets aan moet doen. Je lichaam schreeuwt niet voor niks om hulp. Als je bijvoorbeeld heel erg moe bent, dan kan het zijn dat je een tekort aan vitamine D hebt. Vitamine D is een hele belangrijke vitamine en zorgt ervoor dat je je optimaal voelt en helemaal vol energie zit.

Mocht je niet van vis houden, dan heb je al een probleem. Vitamine D is namelijk voornamelijk te vinden in vis en in boter. Verder kun je het in eten niet vinden. Verder is deze vitamine wel te vinden in de zon. Dat is een grote bron van vitamine D, maar veel mensen komen niet genoeg buiten om de dagelijkse hoeveelheid vitamine d binnen te krijgen.  Bovendien is het erg moeilijk als de zon niet schijnt! Dat is in de winter, in Nederland, erg vaak zo. Natuurlijk kun je wel je vitamine op peil houden met vitamine supplementen. Dat is een slimme manier, omdat je zelf precies weet wat je inneemt. Als je bestelt bij Topvitamins.nl voel je ook meteen of het invloed heeft.

Voor meer info : http://topvitamins.nl