Kwaliteitsplein
Gezondheid

Mannenarts dr. L.J. de Boer: uitstel van zaadlozing: onmogelijk of toch niet!

mannenarts dr. L.J. de Boer

Uitstel van de zaadlozing is onmogelijk!

Mannen die geen last hebben van te vroege zaadlozing kunnen de zaadlozing meestal wel voelen aankomen en kunnen dan de zaadlozing uitstellen door even aan iets anders te denken of even te stoppen.

Mannenarts dr. L.J. de Boer krijgt geregeld cliënten langs met te vroege zaadlozing. Door omstandigheden, door aandoeningen of door aanleg, weet mannenarts dr. L.J. de Boer, kan het voorkomen dat de zaadlozing te snel komt.

Mannen die last hebben van een te trage zaadlozing kunnen terecht bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg, vanwege speciale expertise bij mannenarts dr. L.J. de Boer.

Voor deze groep mannen zijn er nu ook medicijnen die speciaal zijn geregistreerd om de zaadlozing te helpen uitstellen.

Op de website www.dbmgz.nl vindt u meer informatie om een afspraak te maken bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg.

Ook kunt u via internet een online afspraak met mannenarts dr. L.J. de Boer maken zodat een advies per telefoon kan worden verkregen of direct een afspraak kan worden gemaakt.

De online agenda van dr. L.J. de Boer, de mannenarts en medisch seksuoloog bij Mannenkliniek de Boer, kunt u benaderen via onderstaande linken.

Opmerking: bij hulp op afstand wordt u altijd te woord gestaan door mannenarts dr. L.J. de Boer.

Voor meer info : https://www.dbmgz.nl