Logopedie in Amsterdam rustig opbouwen vanuit uw eigen woning

oktober 27, 2017 0 Comment

Logopedie volgen in een praktijk werpt barrières op, u voelt zich toch niet helemaal op uw gemakt en daarbij zit u ook nog eens met vervoersproblemen. Daarom biedt de specialist een online oplossing voor logopedie aan die u gewoon vanuit uw woning nabij Amsterdam via een computer kunt volgen. Dit is zeer voordelig voor u én uw mantelzorger. Alle online logopedie sessies zijn online beveiligd waar u alleen met een eigen gekozen wachtwoord toegang heeft tot de software. De logopedisten die werkzaam zijn bij TinyEYE, zijn kwaliteit geregistreerde paramedici en werken volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van logopedie. Online logopedie in omgeving Amsterdam wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Geef uw kind meer zelfvertrouwen door middel van logopedie in omgeving Amsterdam

Heeft uw kind moeite met taal? Dan is het mogelijk om een taalachterstand te voorkomen door uw kind in te schrijven voor logopedie op maat bij TinyEYE Europe. TinyEYE biedt een geschikte oplossing voor uw kind. Via de online logopedie die vanaf iedere locatie te volgen is, bijvoorbeeld Amsterdam, krijgt uw kind de nodige begeleiding van professionele logopedisten. Ook is het mogelijk om uw kind op school online logopedie therapie te laten volgen. Zowel de leerkracht als u als ouder worden continu op de hoogte gehouden van het proces. 

Logopedie voor kinderen en volwassenen in Amsterdam en omgeving

Voor het volgen van logopedie hoeft u met uw kinderen niet eens meer de deur uit! Via een nieuwe aanpak kunnen ze nu gewoon lekker thuis lessen volgen! De onderwerpen die behandeld worden tijdens de online logopedie zijn hetzelfde als de logopedie die in de logopediepraktijk gegeven wordt. Dankzij de online verbinding kan de logopedist met de cliënt in gesprek zonder dat beide hier ver voor moeten reizen. Via de online verbinding wordt spraak en taal geoefend door middel van digitale games die op een interactieve wijze gespeeld kunnen worden. Na de logopedie maakt de logopedist een verslag dat in het dossier wordt vastgelegd. Deze online methode voor logopedie voor kinderen en volwassenen is effectief en efficiënt.

Voor meer info :