Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Laag libido man verhogen

Laag libido man

Een laag libido bij de man kent als oorzaak vaak een mix van verschillende aspecten. De meest voorkomende bespreken we hier. Laten we eerst eens uitleggen wat het libido precies is en waardoor een laag libido ontstaan. Het libido wordt ook wel omschreven als geslachtsdrift. De mate van geslachtsdrift is afhankelijk van hormonen. Hormonen zijn erg beïnvloedbaar. Wanneer je veel stress ervaart, zal dit zich uiten op je hormonen. Het hormoon dat te maken heeft met je libido is ‘testosteron’. Wanneer de waarde van testosteron erg laag is, is je libido vanzelfsprekend ook aan de lage kant. Andersom werkt dit precies hetzelfde. Heb je veel van het hormoon testosteron in je lichaam zitten, dan heb je een hoog libido. Vaak ligt de waarde in het midden.

Oorzaken laag libido man

De oorzaak van een laag libido bij mannen ligt vaak in verschillende hoeken. Zo kan stress een veroorzaker zijn. Dit kan komen door werk, geldzaken, relatieproblemen of ernstige gebeurtenissen. Een lage weerstand of continu ongezond eten. Met ongezond eten bedoelen we dat je per dag te weinig goede stoffen binnenkrijgt. Goede vitaminen zitten in fruit en groenten. Wanneer je dit zelden eet, gaat je weerstand omlaag waardoor je vatbaar bent voor virussen maar ook beïnvloedbaar door factoren om je heen. Het te weinig doen kan ook een oorzaak zijn van een lager libido.

Om weer actief te worden dien je dus iets aan je levensstijl te veranderen. Ook werkt het erg goed om het gewoon maar weer te gaan doen. Wanneer een erectie krijgen niet lukt door een laag libido. Kan een erectiepil uitkomst bieden. De lustgevoelens komen dan vaak vanzelf weer terug waardoor je eventuele middeltjes niet meer nodig zult hebben.

– meer informatie over libido verhogende middelen

Voor meer info : http://www.libidoxl.nl/oorzaak-laag-libido/

Gerelateerde artikelen

Pigmentvlekken: wat zijn dat?

Tweeling voedingskussen: maak het jezelf gemakkelijk tijdens het voeden!

Uitleg over wat mannen willen in een relatie