Kwaliteitsplein
Gezondheid

Bruin worden zonder te verbranden met Riemann zonnebrand P20

Stel je voor: Je hoeft je op een zonnige dag alleen ’s ochtends druk te maken om de UV straling en de rest van de dag niet. Je hoeft je maar 1 keer in te smeren. Ik hoor u denken dat het een broodjeaap verhaal is. Wij van koopjesdrogisterij.nl kunnen u vertellen dat dit niet zo is. Het is een sterk en krachtig middel dat zijn werking goed doet. Zelfs met een lichte huid (rood haar en sproetjes) hoeven maar één keer te smeren. Het blijft zitten als je het water in gaat, voelt zeker niet vet aan en trekt snel in de huid. Tevens is het vrij van parfum en parabenen.

Wij raden wel sterk aan alsnog de strenge zoninstructies op te volgen dat algemeen wordt voorgesteld door gezondheidsdeskundigen. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om tussen 13:00 uur en 15:00 uur de zon te mijden, omdat deze dan op zijn krachtigst is.

LEES DE ERVARING VAN EEN TROUWE KLANT VAN ONS:

“Omdat ik veel op het water ben i.v.m. windsurfen vind ik het vervelend om mij steeds in te moeten smeren. Vorig jaar zomer gebruikte ik in Frankrijk de P20 voor het eerst en ik moet zeggen. Het doet wel degelijk zijn werk! Dit heb ik (helaas) moeten ervaren doordat ik een stukje was vergeten in te smeren. Mijn hele lichaam had ik zoals gebruikelijk in gesmeerd. Van top tot teen en van voor tot achter. Alleen was ik een stukje op mijn kuit kennelijk vergeten of had ik het niet goed uitgesmeerd. Ik had nergens over mijn lichaam last van behalve dat ene plekje op mijn kuit. Het was diezelfde avond KNAL ROOD. Ik kan je dus verzekeren dat het perfect werk (mits goed aangebracht). ”
Anne-Marije

Voor meer info : http://www.koopjesdrogisterij.nl/search/index/p20