Kwaliteitsplein
Eten en drinken

Wat zijn nu echt mooie Spaanse producten

Mooie nieuwe Spaanse Producten.

 

Vandaag is het precies een jaar geleden dat we, na een geweldige reis door het Zuiden van Spanje, besloten om een online winkel te beginnen in….natuurlijk Spaanse producten. Ik weet bijna zeker dat wanneer je net zo’n liefhebber bent van Spanje, je precies weet waar ik het over heb. Spanje heeft de meest geweldige producten, authentiek, lekker, mooi, genieten en voor de echte Spanje liefhebber “ a must have’’.

 

Spaanse Producten in een online winkel

Wat we ons natuurlijk vooraf goed hebben afgevraagd is of het mogelijk is om Spaanse producten daadwerkelijk in Nederland in een online winkel aan te bieden, de klant een mooie ervaring te geven en echte Spaanse authentieke producten in ons assortiment op te nemen.  Wat we ons direct realiseerde was dat onze zoektocht naar producten moesten uitbreiden naar heel Spanje. Dus niet alleen producten uit Zuid Spanje maar ook uit Catalonië, Aragon, Galicië en de andere streken in Spanje die de moeite waard zijn om te bezoeken voor hun culinaire hoogstandjes. En daar gingen we. Op naar Spanje, met een huur auto op pad en dwars door heel Spanje rijden. En dan bij elke stad en pittoresk dorpje stoppen om lokale producten te proeven en mee te nemen. Dus na 30 dagen dwars door heel Spanje te hebben gereden, een grote kofferbak vol producten om mee te nemen naar Nederland om te laten proeven aan anderen was het plan geboren.  SpanjeNL was snel een feit. Een echte mooie online winkel waar je echte Spaanse producten kunt kopen die perfect passen bij een echte Spaanse beleving.

 

Welke Spaanse producten kun je bij ons vinden?

Dat is pas een mooie vraag! Want wat is nu leuker om uit te leggen welke Spaanse producten je nu bij ons kunt vinden als het juist die echte Spaanse producten zijn die je passie zijn. Dus ga er lekker voor zitten want het is absoluut de moeite waard.

Jamon Iberico

Die typische Spaanse ham is een van de beste Spaanse producten die je in Nederland kunt krijgen. Gerijpt van 12 tot 48 maanden. De echte serrano ham of juist de Jamon Iberico. Het kan allemaal! Bij de keuze van onze hammen wilden we alleen werken met echte top leveranciers want er is veel aanbod als het gaat om ham. Kies dus wijs als het gaat om ham. Je kunt bij ons op vertrouwen dat je alle ham krijgt van echte top kwaliteit. Een van onze toppers is de Jamon Surprise. Een mooie ham inclusief houder en mes voor maar €52,95

 

Nenuco

De typische verzorgingsproducten van Nenuco. Heerlijk. Shampo, bodylotion, aqua de cologne. Bijna niet meer weg te denken in het Spaanse huishouden.

Churros deeg, chocoladesaus, turron, olijfolie, olijven.

Bestellen is makkelijk want via www.spanjenl.nl heb je alles zo in huis. En is het niet meer op voorraad dan bestellen we gewoon nieuwe voor je. Graag tot ziens.

 

Voor meer info : http://www.spanjenl.nl