Kwaliteitsplein
Eten en drinken

Sterke dranken tot in de roots

Sterk Amsterdam, de naam zegt het zelf. De term sterk staat niet alleen voor een sterke service op gebied van kwaliteit en prijs, maar ook voor de producten die we aanbieden. Naast onze unieke collectie van koffie, thee, koeken en vele andere producten, bieden we immers ook een ruime keuze van sterke dranken aan. Kom deze sterkte zelf ontdekken en doe u te goed aan een goede fles met pit.

 

 

Ooit ging Sterk Amsterdam van start als avondwinkel, nu zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde speciaal- en delicatessenzaak. Onze sterke dranken vormen een groot deel van onze voor u uitgekozen producten, waarbij een grote diversiteit en kwaliteit centraal staan. Houdt u dus wel eens van een lekker glaasje? Dan heeft ons gamma zeker en vast iets voor u in petto!

Van een goede fles whisky tot een krachtige rum, van een zoet getinte jenever tot vele andere sterke dranken: Sterk Amsterdam heeft een uitgebreid assortiment, ideaal om tussen te snuisteren voor een extraatje voor uzelf of als geschenk voor een derde.

 

Sterke dranken van bijzondere oorsprong

Een fles Amaretto of William Lawson vindt u overal terug, zowel in de nachtwinkel op de hoek van de straat als in de plaatselijke supermarkt. Heerlijke dranken voor een gezellig avondje onder vrienden, maar wilt u werkelijk eens iets speciaals proberen? Dan hebben we naast ons aanbod van gekende sterke dranken ook nog een uitgebreide waaier van specifieke en bijzondere flessen.

 

Wat had u bijvoorbeeld gedacht van Patron Tequila? Of van een Japanse whisky? Deze sterke dranken zijn elders maar moeilijk te vinden en als u ze terugvindt, hangt er een aanzienlijk prijskaartje aan hun hals te prijken. Bij Sterk Amsterdam geniet u daarom enerzijds van exclusiviteit aan een betaalbare prijs en anderzijds van alle bijhorende informatie die u nodig heeft.

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze sterke dranken

Bent u op zoek naar een bepaalde sterke drank, maar slaagt u er niet in deze te vinden? Probeer het dan eens bij Sterk Amsterdam. Dankzij ons groot assortiment van sterke dranken is de kans groot dat u na een bezoek aan onze winkel weer huiswaarts keert met de juiste fles in handen Ook online kan u steeds om ons aanbood te bekijken. Blader door de mogelijkheden en bestel indien gewenst onmiddellijk online!

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om deze te stellen via het telefoonnummer 020 618 1727 of via ons online contactformulier. Sterk Amsterdam probeert u zo snel mogelijk verder te helpen!

Voor meer info : http://www.sterkamsterdam.nl/avondwinkel/sterke-dranken.php