Kwaliteitsplein
Image default
Eten en drinken

Heerlijk genieten van een bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum

Als u wilt lunchen bij een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum, zit u helemaal goed bij de restaurants van The Breda Group Amsterdam. U kunt heerlijk genieten van een 3, 4 of 5-gangen menu. De chefs van dit exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum maken alleen gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten. Zo heeft u de garantie dat u waar voor uw geld krijgt. Na een heerlijke lunch kunt u uw dag vervolgen met het verkennen van de binnenstad of het bezoeken van een theatervoorstelling. Het is overigens ook mogelijk om als bedrijf een bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum door dit restaurant te laten verzorgen.

Verschillende mogelijkheden in Amsterdam-Centrum

Dit exclusief restaurant is te vinden op het Rembrandtplein. The Breda Group Amsterdam heeft daarnaast een exclusief restaurant op de Utrechtsestraat waar u van harte welkom bent. Bij dit restaurant kunt u naast lunchen ook dineren. Dit is een ideale combinatie wanneer u ’s avonds nog een concert of een theatervoorstelling wilt bezoeken in de stad. U kunt vanuit dit restaurant bijvoorbeeld heel eenvoudig een bezoek brengen aan Carré. Ook bekende gebouwen zoals de Kleine Komedie of de Opera Stopera zijn uitstekend te bereiken vanuit dit exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum. Wilt u genieten van heerijke gerechten met uw collega’s? Een bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum kan voor u als bedrijf ook geregeld worden.

Plaats uw reservering en geniet van de lekkerste gerechten

Het is aan te raden om voor uw bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum of normale lunch vroegtijdig een zitplek te reserveren. De plekken zijn snel volgeboekt. Daarom raden wij u zeker aan om een aantal weken van tevoren al uw tafel te reserveren. Heeft u speciale dieet- of eetwensen? U kunt tijdens het reserveren dit soort wensen doorgeven zodat de chefs er rekening mee kunnen houden. Naast een bedrijfslunch voor bedrijven, lunch of diner bij dit exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum kunt u hier terecht voor het verzorgen van een catering. Zo maakt u van bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest een extra bijzondere gelegenheid.