Kwaliteitsplein
Eten en drinken

De sfeer van De Kommensaal

Restaurant De kommensaal omgeving Duiven bevindt zich aan de Lathumse Plas in het dorpje Lathum, onder de rook van Arnhem. Het restaurant is al van veraf te zien door zijn karakteristieke gele kleur. De oude boerderij is prachtig verbouwd en de gemoedelijkheid straalt ervan af. Zowel buiten op het terras als in het restaurant is het heerlijk toeven. De bediening is vriendelijk en gastvrij en de entourage doet de rest. Het restaurant wordt vaak bezocht door gezinnen en stellen. Maar ook groepen volwassenen, of dit nu collega’s of vriendengroepjes zijn, eten graag in De Kommensaal.

Smakelijke streekgerechten

Een van de unieke eigenschappen van de menukaart van De Kommensaal is de ruime aanwezigheid van streekgerechten. De kaart gaat dus met de seizoenen mee en wordt 4x per jaar vernieuwd. Het is erg leuk om te weten welke weg jouw gerecht heeft afgelegd voor je het op je bord gepresenteerd krijgt. Zo komen veel groenten en aardappelen rechtstreeks van de boer. Overigens zijn ook de frieten die u misschien op tafel krijgt gemaakt van de aardappels van de boer verderop op dijk. Dit geldt ook voor melk en eieren. Ook de meel komt rechtstreeks van de korenmolen in Zevenaar.

Geen houdbaarheidsdatum maar oogstdatum

Wij zijn er al aan gewend dat sausjes uit een pakje komen. Bij De Kommensaal zult u geen pakje, doosje of zakje in de keukenkast zien staan; alles is bereid met verse ingrediënten en dat proef je! Naast de wisselende kaart heeft De Kommensaal wekelijks een nieuw weekmenu. Dit menu bevat 3 gangen en er is een keuze tussen vis en vlees. De prijs voor dit menu is extra aantrekkelijk en de prijs-kwaliteit verhouding is dan ook bijzonder goed. Een diner bij restaurant De Kommensaal is een aanrader; u zult er mooie (en smakelijke) herinneringen aan overhouden.

 

Voor meer info :