5 manieren om uw wasmachine te verzorgen door wasmachine reparatie Amsterdam

juli 21, 2018 0 Comment

5 manieren om uw wasmachine te verzorgen door wasmachine reparatie Amsterdam

Nadat u in een nieuwe wasmachine hebt geïnvesteerd, wilt u zeker weten dat de wasmachine lang meegaat. Wanneer u goed voor uw wasmachine zorgt, zal deze langer meegaan dan wanneer u verzuimt om preventief onderhoud te plegen en uw nieuwe machine te onderhouden. Gebruik deze vijf tips om uw wasmachine in goede staat te houden.

Wasmachine reparatie Amsterdam raadt aan om uw wasmachine 1x per maand te laten draaien op hoge temperatuur zonder wasgoed en wasmiddel

Om de binnenkant van uw wasmachine te reinigen, voert u een warme cyclus uit zonder kleding in uw wasmachine. Dit moet maandelijks worden gedaan.

U kunt de cyclus met alleen warm water uitvoeren, of u kunt wasmiddel in de mix doen om ervoor te zorgen dat de binnenkant van uw machine goed wordt schoongemaakt.

Als uw machine stinkt, maak dan een mengsel van bleek- en poedervormige waszeep; dit zal helpen om bacteriën, schimmels of meeldauw in uw wasmachine te doden. Je kunt witte azijn gebruiken in plaats van bleekwater.

Als u besluit bleekmiddel door uw wasmachine te laten lopen, voert u twee cycli uit – één met bleekwater en één zonder – om ervoor te zorgen dat al het bleekwater uit uw machine wordt verwijderd voordat u kleding wast.

Gebruik twee licht vochtige doeken om de buitenkant en binnenkant van uw wasmachine af te vegen. Veeg rond de afdichting van uw deur en de trommel in de machine. Dit moet wekelijks worden gedaan.

Reinig ook voorzichtig rond de zeepdispenser. Vuil en residu kunnen zich rondom de zeepdispenser ophopen. Gebruik een tandenborstel om de opbouw weg te schrobben.

Als u uw machine leegmaakt, worden overgebleven zeepresten verwijderd en wordt voorkomen dat schimmel uw wasmachine overneemt.

Laat uw wasmachine vervolgens uit. Nadat u een lading hebt uitgevoerd, moet u de deur niet sluiten. Wanneer u de deur sluit, slaat u overtollig vocht in uw wasmachine op, waardoor schimmel en meeldauw aanwezig worden.

Laat na elk gebruik de deur of het deksel lang genoeg openstaan ​​om het vocht van binnenuit natuurlijk te laten verdampen.

Als u een wasmachine ingang aan de voorkant heeft, neem dan een schone doek en veeg de pakking of afdichting na elke wasbeurt rond de deur af. Water heeft de neiging om vast te raken in de verzegeling, wat ook kan leiden tot de groei van schimmels en meeldauw.

Wasmachine reparatie Amsterdam voor alle reparaties aan wasmachines

Wasmachines kunnen omslachtig zijn, dus vraag iemand om je wasmachine uit de buurt van de muur te trekken.

Gebruik een bezem en een dweil om het stof op te ruimen en te verwijderen dat zich onder en achter uw wasmachine kan verzamelen. Veeg stof op de machine zelf weg.

Stof kan een negatieve invloed hebben op de prestaties van uw apparaten wanneer deze in de machine terechtkomen en de interne componenten blokkeren.

Als u uw wasmachine zo schoon mogelijk wilt houden, wees dan voorzichtig met wat u in uw wasmachine gebruikt.

In plaats van vloeibare zeep in uw wasmachine te gebruiken, die een residu kan achterlaten, kunt u in plaats daarvan overschakelen op zeeppoeder. Poedervormige zeep laat niet hetzelfde residu achter.

Kijk hoeveel zeep je gebruikt om je kleding te wassen. Te veel zeep leidt tot overmatige zeepophoping in uw wasmachine en op uw kleding.

Probeer ook vloeibare wasverzachters te vermijden. Vloeibare wasverzachters laten resten achter in uw wasmachine, die uw kleding kunnen bevlekken. Gebruik wasverzachters en plaats ze in uw droger.

Wasmachine reparatie Amsterdam voor hulp bij het verzorgen van uw wasmachine en andere apparaten

Neem contact op met wasmachine reparatie Amsterdam voor meer hulp bij het verzorgen van uw wasmachine en andere apparaten. We kunnen jaarlijkse onderhoudscontroles op uw apparatuur uitvoeren om ervoor te zorgen dat ze soepel blijven werken.

Voor onderhoud en reparatie van alle merken wasmachines belt u natuurlijk met wasmachine reparatie Almere.

Voor meer info : https://witgoed-reparatie.net