Wilt u uw huisdier laten cremeren of begraven?

juli 3, 2018 0 Comment

Als uw huisdier is overleden, wilt u hier op een zo mooi mogelijke manier afscheid van nemen. Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. doet u dit op een manier die u het prettigst vindt. Uw huisdier wordt ‘naturel’ begraven, wat betekend dat er geen speeltjes, een aandenken of andere attributen mee het graf of de ovenkamer ingaan. Het is echter wel mogelijk om uw favoriete, verse bloemen, neer te leggen op het graf. En of u nu graag iedere dag of maandelijks rouwt bij het graf, u kunt de begraafweide iedere dag bezoeken. Bent u benieuwd naar de begraafweide? Bekijk de foto’s alvast op de website van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. of bereik het team telefonisch voor meer informatie.

Een dierencrematorium in een landelijke omgeving

Als u kiest voor het cremeren van uw huisdier bij een specialist als Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. weet u zeker dat u rouwt in een plek waar het mooi en stil is. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvol afscheid en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

Bezoek zeven dagen per week uw overleden dier bij het dierencrematorium

Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. Of dit nu elke dag, week of maand is, iedereen doet dit anders. Dat begrijpt het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. heel goed. Daarom heeft u zeven dagen per week toegang tot de asweide en begraafweide. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij het dierencrematorium tussen 10:00 – 18:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom tot rust in een landelijke omgeving, waar een serene sfeer hangt. Voel de wind waaien door uw haren en geniet van een bosrijk uitzicht op een van de houten bankjes. Een respectvoller eerbetoon aan uw overleden huisdier kunt u bijna niet bedenken.