Uw kaderverkoeling met propaan koeling; voor als het gewoon goed moet zijn!

juli 14, 2017 0 Comment

Bij KMB4U vindt u een bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van kadaverkoelingen. Omdat dit nogal een nichemarkt is, dient u te kunnen vertrouwen op uw leverancier. Dan bent u natuurlijk wel op zoek naar een bedrijf die u met de nodige service en klantvriendelijkheid te woord kan staan. Dan moet u eens kijken wat de mogelijkheden zijn van een bedrijf genaamd KMB4U. Mocht er dan eens een defect voorkomen dan sturen zij gelijk een vakkundige monteur hier heen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Met een propaankoeling bent u verzekerd van het feit dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Zo is uw kadaverkoeling van hoogwaardige kwaliteit en tevens milieuvriendelijk.

Een kadaverkoeling of een bewaarplaats voor eieren koopt u bij de specialist

Tja, waar gaat u nu eigenlijk naartoe als u een kadaverkoeling wilt kopen? Het is niet dat ze deze bij de kassa van de groothandel hebben liggen! Toch is een kadaverkoeling én een bewaarplaats voor eieren een zeer goede optie voor u en uw organisatie. De bewaarplaatsen worden in eigen beheer gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4U. Hierbij wordt het klimaat dan ook volautomatisch geregeld. Zodoende hoeft u zichzelf dan ook niet druk te maken over de temperatuur bij uw eieren. Maar ook voor een kadaverkoeling bent u bij dit gespecialiseerd bedrijf op het juiste adres, tevens verzorgen ze ook een uitstekende service wanneer er gebreke blijken te zijn.

Denk aan het milieu bij de aankoop van uw kadaverkoeling

Een kadaverkoeling kan behoorlijk wat energie vreten. Dus waarom zou u niet twee vliegen in een klap slaan? U kunt en aan het milieu, én aan uw portemonnee denken! Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals KMB4U bent u verzekerd van het groene aspect. Het milieuaspect is dan ook van hoog niveau doordat er tegenwoordig door de specialisten binnen deze branche hier een uitkomst voor is gevonden. Bij een kadaverkoeling die te koop staat bij een professional wordt er als koelmedium koolwaterstof (propaan) gebruikt. KMB4u was dan ook de eerste die in Nederland een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas. Zodoende bent u verzekerd van een groene aankoop, wanneer u kiest voor een kadaverkoeling bij deze aanbieder.

Voor meer info :