De hoogste kwaliteit voeding voor uw schapen vindt u bij de specialist

mei 2, 2018 0 Comment

Naast dat uw schapen de beste voeding nodig hebben, is het ook belangrijk dat u zorgt voor goed strooisel, zodat de schapen heerlijk kunnen liggen. Hierbij is het van belang dat deze van zeer goede kwaliteit zijn. U vindt deze strooisels van hoogwaardige kwaliteit bij een specialist als Gedizo Trading. Zij bieden vier soorten strooisels: verpakt stro, zaagsel, vlas en houtvezel. Deze strooisels kennen allemaal voor- en nadelen. Zo is vlas heel erg prettig omdat dit materiaal geheel stofvrij is en geen irritaties van de luchtwegen veroorzaakt. Houtvezel is weer een prettig materiaal omdat u er een volumineus ligbed voor uw dieren mee creëert. Welke strooisels passen het beste bij uw vee?

Zeker van veilige voeding voor uw schapen of vee door een GMP Certificering

Bent u van plan om voeding voor uw schapen of bijvoorbeeld strooisel aan te schaffen? Profiteer dan van de vele voordelen van een specialist. Snelle levering door Gedizo Trading is er hier een van. De GMP-code geldt voor het vervoer van diervoeding. Daarnaast zijn er nog een aantal aparte aanvullingen van deze code zoals de GMP+ -standaard. Dit bevat alle onderdelen van ISO-9001-NORM en de HACCP-criteria. De GMP-standaard waarborgt de veiligheid en kwaliteit van diervoerders en voedermiddelen op een aantal niveaus, zoals systeem, proces en product. Daarnaast is Gedizo Trading ook Securefeed gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u veilig dierenvoeding voor uw dieren koopt.

Duurzaam, hoge kwaliteit en wereldwijd populair: dat is de voeding voor schapen van de specialist

Zoekt u een specifiek soort voeding voor uw schapen? Wat voor voeding u ook zoekt, u wilt natuurlijk dat dit te allen tijde van de hoogste kwaliteit is. In de jaren ’90 zijn ze gestart met het verpakken van snijmais en zijn sindsdien enorm gegroeid. Het bedrijf levert onder andere verpakte snijmais en andere voeding voor vee als schapen aan diverse landen binnen en buiten Europa. Enkele voorbeelden hiervan zijn Polen, Koeweit, Jordanië, Duitsland,  Zweden en Denemarken. Het assortiment van deze specialist bestaat voornamelijk uit ruwvoeding, strooisels, paardenvoeding en houtpellets. Sinds 2013 leveren we ook grote balen gehakseld stro en strokorrels. Het vervoer van al de producten verzorgen ze voor een groot deel met eigen transportmiddelen en ze werken samen met betrouwbare leveranciers.