Welke voordelen kent het afdrukken op ChromaLuxe?

Kies voor ChromaLuxe wanneer u een foto wilt laten afdrukken. U profiteert dan van diverse voordelen. Zo zijn ChromaLuxe afbeeldingen altijd haarscherp en blijven ze kleurvast. Daarnaast kunnen de afbeeldingen tegen een stootje. Wist u dat de afbeeldingen zelfs op verschillende materialen af te drukken zijn? ChromaLuxe afdrukken zijn licht, er is de keuze uit een breed kleurenpalet, ze geven een driedimensionaal effect, ze zijn duurzaam, krasbestendig en waterbestendig en ze genieten een zeer lange levensduur. Bij Re-Art, specialist in het maken van zulke afdrukken, wordt u altijd op de juiste manier geholpen. Kies daarom voor de diensten van de gespecialiseerde medewerkers van Re-Art.

Specialist biedt diverse afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

Schakelt u een specialist als Re-Art alleen in voor ChromaLuxe afdrukken? Dan weet u waarschijnlijk niet dat deze specialist meerdere afdrukmogelijkheden biedt. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruit gaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?

Specialist in afdrukken van kunst op ChromaLuxe levert uitstekende kwaliteit en service

Bij een specialist in ChromaLuxe drukken als Re-Art, bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Of u nu een kunstwerk laat drukken of een foto, een specialist levert altijd hoogwaardig werk en drukt op de juiste wijze. Zo ziet de specialist er altijd op toe dat de juiste kwaliteit wordt geleverd (hoog kleurbereik, waterbestendigheid en krasbestendigheid), dat het driedimensionaal effect wordt gewaarborgd én dat uw kunstwerk duurzaam wordt gedrukt. Daarnaast levert de specialist een persoonlijke service. Dat betekent dat u ook terecht kunt voor persoonlijk advies over de afdruktechniek, zoals ChromaLuxe, die het beste bij uw werk past. Zo komt uw creatie altijd echt tot zijn recht.

Voor meer info :