rijschool Utrecht

Op zoek naar een rijschool in Utrecht?

Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam Utrecht! Je kunt bij autorijschool Utrecht tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht en Omgeving. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil jij graag garantie voor het behalen van je rijbewijs in Utrecht? Dan is het examengarantie misschien iets voor jou! Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 uur rijlessen in Utrecht afnemen bij rijschool Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijlessen in Utrecht afneemt. Losse rijlessen in Utrecht kosten bijrijschool Utrecht maar 37euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht. Wij zijn een BOVAG erkende rijschool in de regio Utrecht.

Bij rijschool Vlam Utrecht staan twee dingen centraal : de kwaliteit van de rijlessen en jou wensen. Een hoge kwaliteit van de rijlessen in Utrecht is gegarandeerd door dat elke rijles aan het niveau van de leerling word aangepast. En bij rijschool Vlam word er altijd rekening gehouden met de wensen van de leerlingen. Onze rijlessen in Utrecht worden gegeven op een geduldige manier, zodat je op je eigen tempo elk aspect van het auto rijden onder de knie krijgt. Ons doel is dat leerlingen zelfvertrouwen krijg tijdens het auto rijden. En nemen eventuele angsten zo veel mogelijk weg. Voor rijschool Utrecht is 100% klant tevredenheid zeer belangrijk en nemen we dan ook met minder geen genoegen. Door middel van de proefles, kun jij bepalen of er een klik is tussen de rij instructeur en of de lautorijles jou bevalt. En natuurlijk of onze rijles methode aan sluit op jou wensen , de autorijles geeft de instructeur een duidelijk beeld in wat jou rij vaardigheid is en op die manier kan hij beoordelen hoeveel rijlessen in Utrecht jij nodig hebt, je krijgt bij ons rijles in een Seat Leon dus geen kleine stads auto, maar een luxe stevige auto met een zeer fijne weg ligging , een perfecte auto om jou rijervaring in op te doen

Jouw 1e rijles bij autorijschool Utrecht is gratis!

Jawel je leest het goed! Bij autorijschool Vlam in Utrecht is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een rijschool in Utrecht rijlessen wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Rijschool Utrecht is gespecialiseerd in het opleiden/ begeleiden van mensen met rijangst en of faalangst. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Utrecht. Tijdens deze 1e rijles Utrecht heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij rijschool Utrecht. Een ander voordeel van deze 1e rijles in Utrecht is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijlessen in Utrecht voor het behalen van jouw rijbewijs.

Onze Rij instructeurs bij autorijschool Utrecht

Al onze rij instructeurs van rijschool in Utrecht zijn rijks gecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rij onderricht Motor rijtuigen (W.R.M.). Door regelmatig nascholingscursussen te volgen blijven de rij instructeurs van autorijschool Utrecht op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen dat te maken heeft met de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. U profiteert van hun vakkennis en professionaliteit. Wij van rijschool in Utrecht bieden u een vaste rij instructeur waarbij u zich op uw gemak voelt en die u met zo min mogelijk rijlessen goed voor het praktijkexamen voorbereidt. U zult, met onze hulp, na het behalen van uw rijbewijs een veilig, zelfstandig, sociaal en een milieubewuste bestuurder zijn.

 

Goedkoopste rijschool Utrecht

Rijschool Vlam Utrecht
Willem van Noortstraat 46
3514GG Utrecht

Voor meer info : https://rijschoolvlam.nl