Outsourcing van IT zorgt ook voor gezonde systemen in de gezondheidszorg

Met de toenemende invloed van ICT in de gezondheidszorg is ook het risico voor patiënten toegenomen wanneer de IT niet goed werkt. Patiëntendossiers zijn bijvoorbeeld gedigitaliseerd en die gegevens kunnen niet op straat komen te liggen. Daardoor ligt er veel druk op het personeel in de gezondheidssector. Om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen van cliënten is het van belang om te moderniseren en digitaliseren. Om er zeker van te zijn dat dit op de juiste manier gebeurt, is het verstandig om een ervaren bedrijf in te schakelen voor de outsourcing van IT. Door het outsourcen over te laten aan een erkende specialist kunt u ervan op aan dat het digitaliseringsproces helemaal in orde komt.

Outsourcing van IT: profiteer van de vele voordelen

Outsourcing van IT kan uw bedrijf helpen om soepeler te draaien en doordat u zich niet langer met randzaken hoeft te bemoeien kunt u blijven innoveren. Bovendien blijven uw systemen gewoon doordraaien. Zodoende kunnen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business van het bedrijf. Ruim 95% van de IT-problemen kan een specialist in outsourcing van een afstand oplossen. In no-time is uw IT-omgeving weer up and running. Daarnaast wordt voor u een proactieve monitoring verzorgd, inclusief uitgebreide rapportages. Voor alles op het gebied van outsourcen heeft u één vast aanspreekpunt. Dat werkt natuurlijk het meest efficiënt.

Lokale overheden hebben baat bij het outsourcen van IT

De ICT sector ontwikkeld zich enorm snel. Veel sneller dan de meeste bedrijven of overheden bij kunnen benen. Outsourcing kan dan de oplossing bieden. Ondanks de bezuinigingen blijft het voor gemeentelijke en provinciale overheden belangrijk om te innoveren. De verregaande kennis en ervaring van een gespecialiseerde IT-dienstverlener kan juist dan een groot verschil maken. Het outsourcen van IT is bijvoorbeeld ideaal om de juiste digitaliseringslag te maken. Steeds meer zaken kunnen tegenwoordig immers digitaal afgehandeld worden door bedrijven en burgers. Ook de werknemers van lokale overheden hebben wensen op het gebied van digitalisering. Een specialist in outsourcing van IT kan er onder meer voor zorgen dat er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt kan worden.

 

Voor meer info :