Kwaliteitsplein
Dienstverlening

L.P. Petersen magazijninrichting: voor iedereen wat wils!

Bent u ook wel eens op zoek naar nieuwe magazijnstellingen? Dan is L.P. Petersen misschien een geschikte webshop voor uw wensen. Op de website, www.lppetersen.nl, verkopen ze namelijk een scala aan stellingen, voor ieder wat wils!

 

Een van de meest voorkomende stellingen in Nederland is de legbordstelling. Deze stelling wordt veel gebruikt, zelfs bij producten met afwijkende afmetingen. Omdat de legbordstellingen veel gebruikt worden, zijn ze bij L.P. Petersen nieuw te koop, maar hebben ze ook een flinke keur aan tweedehands tot hun beschikking. Zo zijn er in meerdere prijsklassen legbordstellingen te koop. En mocht u deze stelling maar eventjes nodig hebben, dan is het zelfs mogelijk om de legbordstelling te huren!

 

Mocht uw deze legbordstelling toch niet de stelling zijn die u zoekt, dan kunt u bij L.P. Petersen ook nog terecht voor andere stellingen. Denk hier dan aan bijvoorbeeld een palletstelling, een magazijnstelling, een archiefstelling, een grootvakstelling, een draagarmstelling, een inrijstelling en een doorrijstelling. Kortom, voor de meeste toepassingen zijn bij L.P. Petersen wel stellingen te vinden.

 

Maar u kunt natuurlijk naast stellingen ook andere gebruikte magazijnproducten bestellen, zoals heftrucks, palletwagens en magazijnbakken. En ze verkopen zelfs spullen voor op kantoor, zoals bureaus en ladenkasten. Deze kunt u terug vinden onder de knop “Diverse”.

 

Wilt u weten of ze bij L.P. Petersen dé juiste stelling voor u verkopen, kijk dan eens op de website www.lppetersen.nl of bel 0341-493336.

De meeste stellingen zijn uit voorraad leverbaar, dus wanneer u een bestelling plaatst, heeft u ze in de meeste gevallen snel op locatie!

Voor meer info : http://www.lppetersen.nl