Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Bill incasseert ook particuliere vorderingen. sterker, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Bill heeft zeer veel ervaring met het binnenhalen voor particuliere opdrachtgevers. Geldleningen kunt ook door Bill laten incasseren als ook een borg die niet retour betaald werd. Sommige dossiers nemen we niet in behandeling, zoals alimentatie zaken, familiaire kwesties, etc. Heeft u twijfels? Neem dan gerust contact op. In het merendeel van de gevallen kunnen we u wel van dienst zijn. Voor een particuliere incasso gaat u naar Bill.

Het buitengerechtelijke incassotraject

Er wordt door Bill snel een schrijven verstuurd naar de debiteur. Daarin staat wat en wanneer betaald moet worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling afgesproken worden. Dit is doorgaans voor alle partijen het beste. Een proces opstarten is tegenwoordig duur. Het bedrag aan proceskosten moet door de opdrachtgever eerst vooruitbetaald worden en kan later verhaald worden op de debiteur. Een betalingsregeling is een zeer goede oplossing om een  complex proces te vermijden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Dien gratis uw vordering in

Het is aan te raden heel snel actie te ondernemen. Dat uw vordering niet voldan wordt, kan diverse oorzaken hebben. Dat uw debiteur bankroet gaat is een van de mogelijkheden. Wanneer uw debiteur bankroet gaat, valt er niets meer te halen. De toezichthouder heeft het dan voor het zeggen. De bank gaat voor en voor de meeste crediteuren blijft meestal helemaal niets over. Dien dus meteen nog uw particuliere incasso bij Bill in. Ga daarom snel naar www.billincasso.nl Uw gegevens invoeren en de opdracht invoeren gaat zeer makkelijk.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html