Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Flyers drukken

Binnen vier stappen eenvoudig flyers drukken

Eenvoudig, snel, kwalitatief en uitgebreid, dit zijn allemaal eisen die wij aan producten stellen en die wij ook graag terugzien in de producten die we kopen. Tegenwoordig hebben we ook weinig keus, omdat de maatschappij van deze eeuw zo gericht is op tijd. Iedereen heeft altijd haast, heeft het altijd druk. De tijd gaat snel en vrijwel iedereen heeft te maken met deadlines. In dit drukke bestaan dat wij leven is het altijd fijn om bedrijven te vinden die aan dit eisenpakket kunnen voldoen. U hebt hier zojuist weer een gevonden. Welk bedrijf zou dit dan zijn, vraagt u zich nu misschien af. Het antwoord luidt: Slimdruk. Deze onderneming staat vooraan als het gaat om flyers drukken. Dit bedrijf voldoet aan de eisen van eenvoudig, snel, kwalitatief te werk gaan en een uitgebreid assortiment aanbieden. Flyers drukken doet u hier met een volledig pakket. En niet alleen dat, deze service is hier ook nog eens te verkrijgen tegen een scherpe prijs, die u bij uw bestelling gelijk te zien krijgt. U hebt hier dus de oplossing wat betreft flyers drukken gevonden. Een uitgebreid assortiment dus en ook nog voor de laagste prijzen. Verder hebt u bij deze keuze ook het voordeel van gratis en snelle aflevering. 24 uur per dag kunt u uw aanvraag voor flyers drukken doen en voor u het weet hebt u de nieuwe flyers binnen. U kunt uw bestelling eenvoudig uploaden op de site en doorgaan naar afronden. Sneller dan dit kan het niet. Zoals gezegd wordt er ook aan de eis van kwaliteit voldaan. Slimdruk realiseert dit door hoogwaardig papier te gebruiken bij het flyers drukken. Dit hoogwaardige papier is verder in alle gewenste soorten en formaten te verkrijgen. Aan al uw wensen wordt dus gedacht voor uw flyers. Slechts vier stappen bent u verwijderd van het bestellen van uw flyers; productkeuze, order gegevens, uploaden bestanden en afronden en betalen.

Houdt rekening met de aanleverspecificaties bij flyers drukken

Waar moet u aan denken als u met dit bedrijf in zee gaat en besluit dat flyers drukken hier het best tot zijn recht zal komen? U wilt natuurlijk wel op de beste manier uw bestellingen samenstellen zonder onnodige problemen. Ook hier heeft Slimdruk aan gedacht. Op de website vindt u onder het kopje ‘aanleverspecificaties’ een handig overzicht van de belangrijke voorwaarden voor flyers drukken. Voor het gemak zijn hier ook deze punten op een rij.

 

  • Gebruik het bestandtype PDF, JPG of TIFF met minimaal 300 DPI.
  • Sla het bestand op zonder snijlijnen.
  • Houdt u aan een snijmarge van 2mm (afloop rondom).
  • In het geval van een pdf-bestand dient de resolutie minimaal 300 DPI te zijn en het moet omgezet zijn naar CMYK. Hoge resolutie foto’s zijn dus van belang.
  • Om te voorkomen dat tekst van de flyers gesneden wordt, zet u de tekstafstand op 3mm.
  • Zet de fonts om naar outlines (lettercontouren).
  • Maak bestanden in 1 of 2 kleuren in PMS (pantone kleuren).
  • Lever bestanden niet in meerdere lagen aan, maar zet het om naar één laag.

Deze lijst van eisen kan voor u aardig lang lijken. Het is voor te stellen dat u hierdoor overweldigd bent en niet goed weet of uw pdf-bestand aan de eisen van flyers drukken voldoet. Gelukkig is hiervoor een oplossing. U kunt uw bestand testen op pdfcity.com. Zo bent u er zeker van dat uw bestand aan alle eisen voldoet. Als u liever persoonlijke hulp hebt om te bepalen of uw bestanden aan de gestelde eisen voldoen, kunt u ook contact op nemen met medewerkers van Slimdruk. Zij zijn gespecialiseerd in flyers drukken en staan u graag te hulp. U kunt bij hun terecht via de telefoon of online met al uw vragen over dit flyers drukken. Vrees niet, u zult er niet alleen voor staan.

Geen druk klaar ontwerp? Geen probleem!

Voor het geval u nu denkt dat deze service niet voor u beschikbaar is, omdat u leest dat u een bestand met een ontwerp voor flyers drukken op onze site kunt uploaden, indien u deze wilt bestellen, dan kan ik u gerust stellen. Ook als u niet zo een druk klaar ontwerp gereed hebt voor uw bestelling kunt u van onze diensten gebruik maken. Slimdruk heeft voor u namelijk ook de service van de online ontwerp tool. Wat houdt deze tool in en waar kunt u deze vinden? Ook deze service is op de website van het bedrijf te vinden. Met een paar klikken bent u op de ontwerppagina. Daar vindt u alle benodigde informatie om te ontwerpen zodat u ook toegang hebt tot flyers drukken. Wilt u daarnaast andere producten ontwerpen via deze onderneming? Zelfs dit is mogelijk. Kiest u bijvoorbeeld uit het maken van een ansichtkaart, briefpapier of uw persoonlijke visitekaartje. Al deze opties kunt u nu eenvoudig verwezenlijken en dat bij u thuis. Daardoor bent u al bekend met de computer die u gebruikt en hoeft u niet uw huis te verlaten als u enkel flyers ontwerpen wil. Zodra u de online ontwerppagina geopend hebt, ziet u op het scherm een oranje kader met daarbinnen een grijs kader. Er wordt daarboven aangeraden om binnen dit grijze kader de tekst en foto’s te plaatsen. Dankzij deze aanwijzing en andere wijst het ontwerpen voor zich. Aan de eis van gebruiksgemak wordt hier zeker voldaan. Dankzij gebruik van knoppen kunt u uw flyers geheel naar eigen stijl ontwerpen en de flyers drukken.

Voor meer info : http://www.slimdruk.nl/flyers-drukken