Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Een werkplaats- of industrievloer van dit bedrijf biedt vele voordelen

Soldicoat B.V. is het gespecialiseerde bedrijf dat u inschakelt wanneer u behoefte heeft aan een veilige, stevige en meer functionele industrievloer of werkplaatsvloer. Veel werkomgevingen zijn tegenwoordig nog voorzien van een betonnen industrievloer, maar die veroorzaakt meestal na verloop van tijd problemen. Doordat er beschadigingen aan de vloer optreden, kunnen bijvoorbeeld logistieke werkzaamheden op de werkvloer worden belemmerd. Denkt u bijvoorbeeld aan het laden en lossen met heftrucks die over de betonnen werkplaatsvloer moeten rijden. Ook wordt de betonnen industrievloer snel stoffig, is hij niet olie- en vloeistofdicht en wordt hij relatief snel ruw en uitgesleten. Dit betekent dat niet alleen het werk, maar ook het schoonmaken wordt bemoeilijkt. Kies daarom voor het coatingsysteem van Soldicoat B.V. voor meer efficiëntie en veiligheid op uw werkplaatsvloer. Een vloer moet immers geen belemmering vormen, maar juist de efficiëntie van het werk verbeteren!

Waarom een coatingvloer van dit bedrijf?

Het twee- of drielaags coatingsysteem dat dit bedrijf aanlegt, heeft ten eerste als voordeel dat het geen vieze vlekken in de vloer geeft. Dit leidt vanzelfsprekend tot een schoon en hygiënisch ogende werkomgeving. Door de slijtvastheid is de vloer bovendien eenvoudig opnieuw te reinigen, zodat de werkplaatsvloer of industrievloer ook nog eens lang schoon blijft. Ten tweede is de vloer heel erg veilig om op te werken. Grindnesten en oneffenheden in een oude betonnen werkplaatsvloer leiden vaak tot gevaarlijke situaties en beschadigingen aan andere materialen en producten, bijvoorbeeld in een magazijn. Dit probleem is verleden tijd met een gecoate industrievloer van Soldicoat B.V. Door de hoge druksterkte en slag- en stootvastheid, is de vloer bestand tegen vallende zware objecten en trillingen door voertuigen en machines.

Vraag om advies en naar de mogelijkheden in uw situatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw industrievloer of werkplaatsvloer? Bespreek uw wensen met de specialisten van dit bedrijf en zorg voor een veilige en verantwoorde werkomgeving. Bij een coatingvloer van Soldicoat B.V. kiest u voor een afwerking van epoxy of polyurethaan. De diktes variëren van 200 tot 500 micron. Laat u adviseren door de experts van Soldicoat B.V. over de beste keuze in uw situatie.

Gerelateerde artikelen

VVE Beheer

Ook als single kun je mooie reizen maken

Zoveel voordelen heeft isolatie van uw huis