Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Een goedkope en goed verzorgde uitvaart regelen

Bent u een dierbare verloren, maar heeft u niet veel geld voor een uitvaart? Via Budget Uitvaartzorg kunt u goedkope uitvaart regelen die toch goed verzorgd is. Iedereen verdient namelijk een waardig afscheid, ongeacht het budget dat er beschikbaar is voor het afscheid. Wanneer u Budget Uitvaartzorg wilt inschakelen voor een goedkope uitvaart, kunt u kiezen uit drie verschillende pakketten. Zo is er een basispakket, een pluspakket en een extrapakket voor zowel crematies als begrafenissen. Afhankelijk van uw budget en uw wensen, kiest u het pakket dat hier het beste bij aansluit. Uiteraard kunt u de pakketten ook nog uitbreiden met diverse extra mogelijkheden, zoals het laten regelen van een opbaring thuis. Als u gebruik wilt maken van deze extra dienst betaalt u hier € 249,- voor. Daarnaast kunt u ook voor € 20,- handreikingen ontvangen om kinderen bij te staan bij het verlies. Kortom; er zijn uiteenlopende mogelijkheden, waarmee u een pakket samenstelt dat volledig is afgestemd op uw wensen.

De pakketten waartussen u kunt kiezen

Zoals gezegd kiest u bij Budget Uitvaartzorg uit die pakketten wanneer u een goedkope uitvaart door hen laat regelen. Het basispakket omvat een compleet verzorgde crematie of begrafenis zonder plechtigheid. Wilt u toch liever een klein (intiem) afscheid erbij? Dan kiest u voor het pluspakket. Vanzelfsprekend bevat het extra pakket dus een compleet verzorgde crematie of begrafenis, inclusief een compleet verzorgde plechtigheid. Wat zijn uw wensen omtrent de uitvaart van uw dierbare? Ongeacht waar uw keuze op valt, zullen de medewerkers van Budget Uitvaartzorg er alles aan doen om van het afscheid een blijvend mooie herinnering te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Budget Uitvaartzorg kan bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ze op. Ze staan u graag te woord en vertellen meer over hun diensten. Via het contactformulier op de website stelt u gemakkelijk uw vraag, maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Gerelateerde artikelen

L.P. Petersen magazijninrichting: voor iedereen wat wils!

Kies voor complete nieuwbouw bij dit bouwbedrijf in Limburg

Autorijschool Arnhem