Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Dit is dé specialist als het gaat om badkamers opknappen

Het Chique Huis kan u ondersteunen met de renovatie van uw badkamer en deze grondig opknappen. Al ruim dertig jaar leveren ze goed werk in Nederland, maar ook in veel andere landen in Europa. Inmiddels hebben ze een groot klantenbestand opgebouwd. Bekende namen zijn het Lloyd Hotel in Amsterdam en Centerparcs Huttenheugte in Dalen. Het bedrijf werkt volgens een methode waarbij ze de oppervlakte van de badkamermeubelen behandelen. Hierdoor hoeft er niet gesloopt te worden, waardoor u niet dagenlang in de rotzooi zit. De behandeling vindt over het algemeen binnen één dag plaats en de prijs blijft hierdoor laag.

Het geheim van dit bedrijf

Maar hoe kan dit nu allemaal zo snel en goedkoop uitgevoerd worden? Wat is het geheim van dit bedrijf? Kan uw doucheruimte echt binnen een dag gemoderniseerd worden? Dan willen we toch allemaal wel onze badkamer opknappen? Het Chique Huis werkt al heel wat jaren volgens een unieke werkwijze. Na het schoonmaken en repareren van bijvoorbeeld de wastafel, wordt er een hechtmiddel in combinatie met een grondlaag aangebracht. De wastafel wordt op deze wijze geheel gerenoveerd. U zult versteld staan van het resultaat. Binnen 24 uur heeft de gespecialiseerde vakman van Het Chique Huis de klus geklaard. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Hoe gaat uw badkamer eruitzien?

Op het internet kunt u vanzelfsprekend rondneuzen voor kleuren en motieven. U kunt ideeën opdoen via bijvoorbeeld een site als Pinterest. En als u weet hoe de badkamer wilt laten opknappen, kunt u desgewenst een afspraak maken met een bedrijf als Het Chique Huis. Als u deze taak aan hen overlaat, profiteert u van vele voordelen. Zo heeft u weinig stof in huis, geen container voor de deur en is alles in één dag gedaan. Het is een kortdurende renovatie, waarna het sanitair weer geheel is opgelapt. Het lijkt misschien onrealistisch, maar het is bij dit bedrijf zeker mogelijk.

https://www.hetchiquehuis.nl/

Gerelateerde artikelen

Een duurzame witgoed apparaat aanschaffen? Hier moet je op letten!

Laat tuinonderhoud in Roermond tijdig uitvoeren

Koop betaalbare vloer- en wandtegels die perfect bij uw stijl passen