Kwaliteitsplein
Dienstverlening

De dampkring in als stewardess

Heb jij ook altijd gehad “ik wil stewardess worden!” Misschien is een baan als grondstewardess iets voor je! Luchtvaartmaatschappijen nemen alleen opgeleid personeel aan. Daarom is het dus belangrijk om een goede cursus te volgen. Als stewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van toeristen in het vliegtuig. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  het eten en drinken en verkoopt belastingvrije waar. Voor inzittenden ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo comfortabel denkbaar te maken. 

Zorg voor de veiligheid van passagiers

Als stewardesss heb je een belangrijke baan. Jij werkt in een internationale sector waar het beroep dag en nacht door gaat. Je hebt dus geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden. Jij bent voortdurend op de hoogte van de alsmaar afwisselende strenge vereisten die gesteld worden aan de luchtvaart en zorgt ervoor dat toeristen een aangename vlucht hebben. Als steward ben jij het aanblik van de luchtvaartmaatschappij. Personen kunnen jou herkennen aan je stewardessenuniform van het bedrijf voor wie je werkt. Jij verleent fantastische bediening en je bent aansprakelijk voor de bescherming op het vliegveld. Je bent verantwoordelijk ervoor dat inzittenden zorgeloos op reis kunnen. Als grondstewardess kom je gevariëerde culturen tegen en kan je veel van de wereld zien.

Uitwerken als veelzijdig luchtvaartdienstverlener

Als allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien help je ze met het ontraadselen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag gelijk en je komt meermaals weer voor onverwachte situaties te staan.

Werken op Schiphol als grondstewardess. Studenten van TAT beroepsopleidingen opereren voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees extra over onze studenten onder het kopje Ook werken als steward(ess)?

Training om stewardess te worden

Onze steward is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor kwaliteit. |De trainingen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen studenten en trainers. Informeer vandaag nog voor de eerstvolgende startdatum. 

Voor meer info : http://opleidingstewardess.nl/