Kwaliteitsplein

Besparen

oktober 21, 2015 0 Comment

We willen allemaal wel wat extras overhouden aan het eind van de maand, het leven is inmiddels al duur zat en je wilt ook nog geld overhouden aan het eind van de maand. Het is dan ook altijd mogelijk om het huidige uitgave patroon onder controle te krijgen en te velagen door middel van besparingen.

In de categorie boodschappen een aantal punten waar je op moet letten. Kook zelf en snij zelf. Het is misschien wat extra werk maar je maaltijd kan tot wel de helft goedkoper zijn als je het helemaal zelf maakt. Verder is het altijd aan te raden om voor het huismerk te kiezen. Vaak worden deze geproduceerd in dezelfde fabriek als het A-merk en is het enige verschil dat er een ander label op de verpakking zit. Hier valt een hoop winst uit te halen. Verder is het slim om te focussen op bulkverpakkingen van houdbare producten. Door een voordeelverpakking te gebruiken ben je op langere termijn vaak een stuk goedkoper uit.

Brandstof is ook een goede manier om geld te besparen. Controleer je bandenspanning. Als de spanning van je banden op orde is, dan is dat niet alleen een stuk veiliger, je rijd vaak tot wel 20% langer door met een volle tank. Door bij warm weer gebruik te maken van de airco in plaats van het raam open te zetten kan je ook een hoop brandstof besparen. Zorg daarnaast dat je auto opgeruimd is, dit is natuurlijk niet alleen een stuk frisser en fijner, maar het scheelt ook weer in het gewicht wat je auto mee moet trekken.

Een andere tip om veel te besparen is door gebruik te maken van kortingscodes. kortingscodesmaken het online winkelen een stuk goedkoper. Goede websites hebben tot wel 7000 verschillende kortingscodes die allemaal jou helpen om je portemonnee vol te houden. Zoek je speelgoed? Gebruik dan een kortingscode Easytoys.

Het leven hoeft niet duur te zijn. Zorg dat je weer flink kan sparen en dan kan je later meer genieten van het leven.

Voor meer info : http://kortingscode-zoeken.nl/