Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Belastingdienst klantenservice

Weet u niet meer waar u moet zoeken? Heeft u hul nodig met het regelen van al uw belastingzaken? Contact zoeken met de klantenservice van de belastingdienst is dan een aanrader. Aangiftes en informatie doorgeven zijn van toepassing op iedereen die in Nederland woont. Dit kunt u maar beter zo correct mogelijk doen, echter vergt dit wel vaak veel energie als u dit niet eerder heeft gedaan. Om te voorkomen dat u handelingen uitvoert die niet nodig zijn, is het handiger om dit eerst na te vragen bij de belastingdienst klantenservice. Het is mogelijk om op meerdere manieren contact te zoeken. Dit kan via de website, telefoon en of email.

Belastingdienst klantenservice helpt u

Op het internet staat in principe veel informatie over de gang van zaken van de belastingdienst. U kunt op de website van de belastingdienst het volgende vinden:

  • Welke formulieren u dient in te vullen
  • Bij welk onderdeel u moet zoeken
  • Welke informatie u op de website kunt vinden

Op de website van de belastingdienst zijn alle formulieren vaak na te lezen en te downloaden. Op deze manier moet alles zo overzichtelijk mogelijk zijn voor de aangiftes.

Antwoord op uw vraag

Mocht u er uiteindelijk toch niet uitkomen, dan kan u via belastingdienst klantenservice de hulp zoeken die u het prettigst vindt:

  • Online hulp
  • Een belastingkantoor bezoeken
  • Per brief of e-mail
  • Telefonisch via de BelastingTelefoon

Het type hulp dat u inschakelt is afhankelijk van de haast die u heeft en wat natuurlijk voor u het beste werkt. Gelukkig dat u hierin de keus heeft uit verschillende mogelijkheden. Probeer eerst te kijken of u er al uit kan komen met de informatie dat op de website vermeld staat. In het uiterste geval kan u de hulp inschakelen van de organisatie zelf, op welke manier u wenst.

Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/belastingdienst-contact/