Duurzame neon verlichting: een waaier aan verschillende kleuren en toch groen

juli 26, 2017 0 Comment

Denkt u bij neon verlichting aan kitschy gevelreclame? Dan bent u niet de enige, maar niets is minder waar. Neon verlichting kan op een zeer stijlvolle manier worden gebruikt om het accent te leggen op uw bedrijf(snaam). Als u daarbij kiest voor een innovatieve partner als 3TAC, bent u ook verzekerd van een origineel ontwerp dat bij de uitstraling van uw bedrijf past. Bovendien wordt de energie, welke gebruikt wordt voor de neon verlichting, op milieuvriendelijke wijze opgewekt door zonnecollectoren, windturbines en andere groene alternatieven. Als klant levert u dat een besparing tot maar liefst 70% op. Ga voor kleur in uw bedrijf en kies voor groen.

Neon verlichting op maat voor bedrijven in het MKB

3TAC is gespecialiseerd in neon lichtreclame en biedt het MKB de mogelijkheid om op te vallen. Er zijn immers veel kleine bedrijven en zitten veel daarvan in dezelfde sector. De exposure van uw bedrijf en de mate van naamsbekendheid zijn van groot belang. Veel ondernemers richten zich tegenwoordig vooral op de onlinemarkt, en hoewel een goede website en/of webshop natuurlijk van groot belang is, creëert het ook een blinde vlek. Zeker in de retail en de horeca is het van belang dat u uw onderneming zelf ook leuk aankleedt. En dat doet u met de neon verlichting van 3TAC!

Lichtreclame met neon verlichting voor een aantrekkelijke prijs

De steden in de hedendaagse maatschappij lichten steeds meer op. ’s Avonds levert dat schitterende beelden op, maar stiekem zit er een commercieel doel achter. Lichtreclame met neon verlichting wordt door veel bedrijven gebruikt om hun bedrijfsnaam meer bekendheid te geven en hun bedrijf bijna letterlijk in de spotlights te zetten. Als u ook gebruik wilt maken van deze manier van promoten, dan zult u er wel voor moeten zorgen dat u met uw hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Daarvoor heeft u een bedrijf als 3TAC nodig. Een echte specialist in het op maat maken van originele lichtreclames die het oog van uw doelgroep trekken.

Voor meer info :