De Tennant veegmachine zal uw schoonmaak veranderen

november 7, 2018 0 Comment

Bent u op zoek naar een schoonmaakoplossing voor uw magazijn, winkelcentrum of distributiehal? Zoekt u een betrouwbare partner in de schoonmaak van grote oppervlakken? Industrial Cleaning heeft de oplossing voor u. Ze bieden het gehele assortiment van het merk Tennant. Dit zijn veegmachines en andere schoonmaakoplossingen voor grote oppervlakken en industrieel gebruik. Met de Tennant veegmachine is het onderhouden van uw faciliteiten nog nooit zo makkelijk en grondig geweest. Verdiep u snel in de verschillende machines en maak de beste keuze voor u en uw toepassing. Vind een oplossing op maat!

Deze Tennant veegmachine voldoet aan alle voorwaarden

De machines van Tennant zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze voldoen dan ook aan alle kwaliteits-, veiligheids-, en milieueisen. De veegmachines van dit merk zijn grondig en nemen al het stof en vuil op van uw vloeren. Zo laten ze een schone en nette vloer achter. De machines zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te onderhouden. Industrial cleaning biedt de volgende veegmachines aan: Tennant 6100, Tennant 6200, Tennant 6400 en Tennant 6550. Daarnaast kunt u de keuze maken of u een veegmachine aanschaft of huurt bij Industrial Cleaning. Zo bestaat er een oplossing voor elke schoonmaak. Wanneer u tijdelijk een veegmachine nodig heeft, kunt u deze ook voor een korte termijn huren bij Industrial Cleaning.

In de schoonmaakbranche is de Tennant veegmachine marktleider

Heeft u vragen over de verschillende machines of wilt u advies over de keuze tussen huren of kopen? Met elke twijfel of vraag kunt u terecht bij de medewerkers van Industrial Cleaning voor deskundig advies en antwoorden op al uw vragen. Ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met hun deskundige medewerkers die u graag helpen met het vinden van een toepassing die bij u past. Met 20 jaar aan ervaring zullen ze altijd de gepaste oplossing kunnen vinden voor u en uw bedrijf.