Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Weghalen moedervlek Gezicht

 

Last van zichtbare moedervlekken in het gezicht. Geen paniek! Er zijn genoeg oplossingen binnen handbereik. Denk aan weg laseren, fixeren en nog veel meer. Win ook eens informatie in bij je huisarts, wellicht dat hij ook iets voor je kan betekenen. Neem je liever eerst het heft in eigen handen, of wil je simpelweg informatie vergaren. Dan is dit hopelijk een handig artikel voor je.

 

Er zijn al zoals eerder vermeld meerdere methodes die toegepast kunnen worden. Buiten het camoufleren, dat niet zorgt voor een blijvend resultaat is er ook een andere manier. Ooit gedacht aan het oplichten van de moedervlek. De moedervlek in feite dus egaliseren met de huid zodat deze niet meer opvalt? Tegenwoordig hebben alle bekende merken zoals Dior, Chanel, Lancome en noem maar op dit al in hun producten opgenomen. Echter is de concentratie niet echt schikbarend. Je zult dus weinig resultaat waarnemen. Voor het verwijderen van Moedervlekken zodat deze helemaal niet meer zichtbaar zijn kies je voor een product die hier in gespecialiseerd is. Voorbeeld: Skinlight. Een betreffend product hoeft niet duur te zijn, zij richten zich allemaal op het egaliserende effect en niet op andere aspecten. De crème breng je dan ook alleen op de moedervlek aan en verder nergens. Echter kan dit product wel voor alles gebruikt worden, maar indien je alleen de moedervlek wil egaliseren zal dat zeker voldoen.

 

Klik voor meer informatie over effectieve crèmes die de moedervlek lichter maken zodat deze niet meer zichtbaar zullen zijn.

 

Voor meer info :