Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Thierry Mugler tips damesparfum

Thierry Mugler damesparfum tips

De damesparfums van Thierry Mugler zijn erg populair op 4you2scent.nl Maar waarom? Thierry Mugler is geboren in 1948 in Frankrijk. Van origine een balletdanser maar al snel was hij werkzaam als etaleur en ontwierp hij kleding voor zijn vrienden. In 1978 opende hij zijn eerste winkel in Parijs en verkocht opvallende kleding. De kleding stond voornamelijk bekend om een aantal facetten zoals brede schouders, unieke overdreven sterke hoeken. In 1992 debuteerde hij met zijn haute couture collectie en rond 1995 opende hij diverse winkels over de hele wereld. 

Niet alleen staat Thierry Mugler bekend om zijn kleding, schoenen, sieraden, lederen accessoires maar ook om zijn damesparfum en herenparfum.

Op 4you2scent vind je een collectie van 75 Thierry Mugler parfum, deodorant, douchegel enz. De twee toppers bij de dames parfums zijn Alien en Angel.

Op nummer 1 meest verkocht staat:

Thierry Mugler Alien 

Gelanceerd: 2005

Een rijke bloemengeur, houtachtige amber met jasmijn sambac, cashmeran hout en witte amber. Het is een geur welke via magische paden je emoties wekt.

Een geur als geen ander, het is onweerstaanbaar aantrekkelijk en totaal niet van deze wereld …

aanbevolen leeftijd: volwassen
sterkte van de Geur: matig
classificatie: Oosterse / kruidig
Aanbevolen use: Casual
Geur Leven: 6-10 uur

Op nummer 2 meest verkocht van Thierry Mugler staat:

 

Thierry Mugler Angel damesparfum

Gelanceerd: 1992

Angel damesparfum van Thierry Mugler voorziet vrouwen met een intrigerende geur die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Het is de perfecte geur om op te doen bij je favoriete outfit waardoor je je helemaal relaxed voelt. 

Geur notities: vanille, sandelhout, patchouli en, met lagere noten van frisse citrus, meloenen, perziken en pruimen.

aanbevolen leeftijd: volwassen
sterkte van de geur: matig
classificatie: Oosterse / kruidig
Aanbevolen gebruik: Casual
geur leven: 6-10 uur

Probeer ze zelf eens en laat in een review op 4you2scent achter wat jouw mening is over dit geurtje! Help anderen met jouw advies!

 

Voor meer info : http://www.4you2scent.nl