Kwaliteitsplein

een egale bruine tint, zonder te zonnen

januari 7, 2016 0 Comment

Het voelt al als eeuwen geleden; de zomer. Toen was het niet koud en regenachtig, maar juist droog en zon in overvloed. Het was lekker warm en we konden uren in de zon liggen. Lekker aan het strand, op vakantie of in de tuin. Deze zon zorgde er ook voor dat we heerlijk bruin waren. Een gezonde bruine tint op onze snoet. Van de bruine kleur is niks meer over. Het voelt alsof dat in een vorig leven was, want als je nu naar je huid kijkt zie je alleen nog maar bleekheid. In de wintermaanden toeven we ons op met mooie kleding; jurkjes, panty’s, blazers en glitterige shirtjes. We dragen prachtige make-up, van mooie rode lippenstift tot goudkleurige oogschaduw. We toeven ons zo op, maar we vergeten vaak onze huidskleur. Terwijl een gezonde huidskleur je past echt laat stralen. Het jurkje komt niet uit net witte benen eronder. Waarom zou bruin alleen bij de zomer horen. Het liefst wil toch elke vrouw het hele jaar door bruin zijn. Je kan namelijk prima het hele jaar bruin zijn. Hiervoor hoef je niet tussendoor op vakantie naar Hawaii of de Maldiven. Gewoon in Nederland kun je ook bruin worden.

Voordelen sienna sol

Vele mensen zien af van een bruine tint, omdat de zonnebank hun afgeschrikt. De zonnebank is slecht voor je huid en overmatig gebruik kan zelfs huidkanker tot gevolg hebben. Reden genoeg om deze zonnebank te vermijden en gebruik te maken van sienna sol. Sienna sol zorgt ervoor dat je een bruine tint krijgt, zonder dat je ervoor op vakantie hoeft te gaan of je onder de zonnebank hoeft te wagen. Sienna sol is ook nog eens veel goedkoper dan een zonvakantie naar de andere kant van de wereld of het bezoeken van een zonsalon. Sienna sol is makkelijk en snel te bestellen online. Sienna sol zorgt niet alleen voor een egale bruine tint. Sienna sol blijft ook nog eens extra lang zitten, waardoor uw extra lang kan genieten van uw bruine kleur. Sienna Sol is in tegenstelling tot alle middelen om bruin te worden goed voor uw huid. Sienna sol bevat ingrediënten die uw huid verzorgen. Sienna sol is een huidverzorging die uw ook nog eens prachtige bruine tint geeft.

Hoe gebruik je Sienna sol

Een Sienna sol kun je op je huid laten sprayen in een salon. Hierna blijft de Sienna sol tussen 5 en 7 dagen op je huid.

Voor meer info : http://www.spray-tan-bestellen.nl/spray-tan-vloeistoffen