Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

De eenvoudigheid van het verwijderen van een fronsrimpel

Het is makkelijker dan je denkt, een fronsrimpel verwijderen. Iedereen krijgt op een gegeven moment in zijn leven wel last van een fronsrimpel en je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen als het neerkomt op het verwijderen van een fronsrimpel. Hoe vroeger je ermee begint hoe meer je het kunt voorkomen, want het is namelijk mogelijk om fronsrimpels te voorkomen. Je moet dan wel op een jonge leeftijd beginnen met het gebruiken van bijvoorbeeld botox of hyaluronzuur.

Nu denk je bij jezelf dat het een slecht idee zou zijn om al op een jonge leeftijd te beginnen met het gebruik van injectables. Maar een rimpelbehandeling met injectables op jongere leeftijd kan er wel voor zorgen dat het dus voorkomen kan worden, want met gebruik van botox dan ontspannen je spieren. Als je veel gebruikt maak van je frons spieren dan zal dat ware in je gezicht ‘gebrand’ worden, want een rimpel is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met een litteken. Door vroeg te beginnen ermee zal het litteken zich dus eigenlijk niet kunnen ontwikkelen en zo kan het voorkomen worden.

Het kan misschien wel een wat dure grap worden als je al op jongere leeftijd begint met botox, want botox moet eigenlijk om de 6 maanden opnieuw gedaan worden. Na 6 maanden vervaagd het effect namelijk en dat betekent dus dat je botox uitgewerkt is en je het opnieuw moet laten doen om het effect te behouden. Een botox behandeling is niet heel goedkoop dus het is misschien niet heel schappelijk om elke keer terug te gaan voor een behandeling. Je kunt het dus wel voorkomen op een jongere leeftijd, maar iedereen krijgt op den duur toch rimpels dus het is echt niet zo dat je een uitzondering bent als je het wel hebt. Laat het dus lekker komen en mocht je er toch last van krijgen neem dan botox op een latere leeftijd.

Voor meer info : http://www.injectableklinieken.nl