Een slagvaardiger bedrijf dankzij de lessen van Lean Green Belt

Hoe brengt u uw supply chain processen goed in kaart? Er zijn twee manieren. Allereerst kunt u een externe manager inhuren met ervaring. U kunt ook een Nederlandse opleiding Lean Green Belt volgen en het zelf doen.Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.

Verschillende opleidingen voor verbeteren supply chain management, waaronder Lean Green Belt

Een opleiding volgen om uw vaardigheden als manager op te vijzelen is altijd een goed idee. Met een beroep dat zo breed is kan het wel lastig zijn om een opleiding te kiezen. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Met Lean Green Belt management kunt u uw bedrijfskundige en logistieke processen optimaliseren

Het optimaliseren van processen is bij vrijwel ieder bedrijf van belang. Hoe kunt u de kosten minimaliseren en de opbrengsten minimaliseren? Het is dan ook een goed idee om een deskundig adviesbureau, dat gespecialiseerd is in Lean Green Belt management, in te schakelen voor het optimaliseren van de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.

Voor meer info :