Kwaliteitsplein
Image default
Banen en opleidingen

Een interim inkoper die perfect past binnen uw onderneming

De verkoop en omzet van uw onderneming fluctueert vaak naargelang de seizoenen. Om ervoor te zorgen dat u altijd over het personeel beschikt om de vraag naar uw producten bij te houden, is het misschien aangewezen om tijdelijk een interim inkoper bij uw bedrijf aan te nemen. Zo kunt u op tijdelijke basis gebruikmaken van een extra werkkracht zonder daarvoor vaste contracten uit te delen. Bij Insinc helpen ze u graag met de inkoop detachering. Ze zoeken naar de geschikte kandidaten voor u en op korte termijn zult u met een extra personeelslid de drukkere periodes doorkomen.

Inkoop detachering van een specialist

Op heden spreekt men vaak van een gespannen arbeidsmarkt. Daarom is het vaak niet evident om een tijdelijke werkkracht te vinden. Insinc neemt dat werk voor u uit handen en levert uitstekende medewerkers aan voor uw onderneming. Zo zal een interim inkoper uw team snel kunnen versterken en daarbij uw bedrijf weer op volle kracht laten draaien. Qua inkoop detachering bestaat er geen betere service dan deze. Op basis van doeltreffendheid, flexibiliteit, enthousiasme en samenwerkingsvermogen kiezen zij de kandidaten uit die het meest geschikt zijn voor de job. Ze zijn multi-inzetbaar en zullen zich daardoor snel kunnen aanpassen aan de werkzaamheden die u hen aanbiedt.

Laat weten wat u nodig heeft

Wat u ook maar zoekt, een interim inkoper van Insinc zal zonder twijfel uw onderneming ten goede komen. Laat daarom vandaag nog iets weten aan de medewerkers van Insinc zodat zij al op zoek kunnen gaan naar de ideale kandidaat. Zij horen daarbij graag naar wat voor kwaliteiten u precies op zoek bent en voor welke termijn u ze nodig heeft. Op basis van die informatie kunnen ze snel aan de slag met hun zoektocht en voor u het weet, werkt er een extra mankracht in uw bedrijf. Dat is pas goede inkoop detachtering.

Gerelateerde artikelen

Met het loopbaanadvies in Arnhem zoek je naar je werkgeluk

Schakel een professionele coach in voor loopbaancoaching in omgeving Nijmegen

Schrijf je in bij deze rijschool uit Haarlem