Kwaliteitsplein
Image default
Auto’s en Motoren

Wat kan Gtechniq bieden?

Als je op zoek bent naar een manier om je auto te beschermen tegen vuil en aanslag, zijn keramische coatings van Gtechniq de juiste keuze. Deze verbindingen worden op de buitenkant van je auto aangebracht om hem er goed uit te laten zien en langer mee te gaan dan bij traditionele waxen of sealants.

Keramische coatings

Keramische coatings zijn de gouden standaard voor auto-bescherming. Ze bieden een duurzame en hoogglanzende afwerking die op elk voertuig kan worden aangebracht, zelfs op high-performance voertuigen. Keramische coatings zijn extreem duurzaam, bestand tegen extreme hitte en koude chemicaliën. Ze bieden ook UV-bestendigheid, zodat ze na verloop van tijd niet vervagen, zoals traditionele wassen of sealants wel doen. Hoewel keramische coatings niet goedkoop zijn, zijn ze de investering waard omdat ze zoveel langer meegaan dan andere producten die tegenwoordig op de markt zijn. Sommige mensen melden dat hun auto tot 5 jaar door deze coatings wordt beschermd.

Crystal Serum Light Ultra (CSL)

Crystal Serum Light Ultra (CSL) is een eenlaagse keramische coating. Het is gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Je kunt een glad oppervlak verwachten dat bestand is tegen krassen, deuken en schuren. CSL is ook heel gemakkelijk te verwijderen of eventuele schade wilt repareren die is veroorzaakt door normale slijtage in de loop van de tijd. Een ander voordeel van het gebruik van CSL is dat het langer meegaat dan andere coatings. De duurzaamheid komt van het feit dat de coating geen oplosmiddelen of alcoholen bevat in zijn formule. Dit maakt het veel beter bestand tegen chemicaliën zoals die in reguliere reinigingsmiddelen worden aangetroffen.

Exo v3 hybride coating

Hybride coating is de meest duurzame en krasvaste coating. Hybride coating is een combinatie van keramiek en polymeer. Het is een goede keuze als je je auto wilt beschermen tegen krassen. Hybride coatings zijn verkrijgbaar in matte of glanzende afwerkingen. Hybride coating gaat 2-3 jaar mee voordat het opnieuw moet worden aangebracht, waardoor het duurder is dan wax.

G1 Glascoating

G1 is een zelfreinigende glascoating die is ontwikkeld om je voorruit er weer als nieuw uit te laten zien. Het is eenvoudig aan te brengen en is goedgekeurd door alle grote fabrikanten, zodat je het op je voertuig kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervallen van de garantie. Bij het aanbrengen vormt G1 een beschermende laag die vuil en water afstoot. Dit vermindert de noodzaak voor frequente reiniging. G1 gaat tot een jaar mee op de meeste voertuigen, maar sommige eigenaren melden dat ze hun auto er tot twee jaar als nieuw uit kunnen laten zien.