Veel meer services dan alleen het repareren van autoschade in Heerlen

Natuurlijk kunt u bij WellColl Groep terecht voor het herstellen van autoschade als u in de regio Heerlen woont. Maar wist u dat ze veel meer voor u kunnen doen? Deze veelzijdige specialist biedt alles op het gebied van reparaties. Op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto? Laat uw autoruiten tinten. Zij helpen u ook verder wanneer u de schade moet verhalen bij de andere partij. Dit nemen zij geheel voor u uit handen, en dat helemaal gratis! Zij doen een intake, waarbij de schade wordt vastgelegd en helpen met het volledig invullen van het schadeformulier.

Autoschade in of nabij Heerlen? De verzekering wordt door een specialist afgehandeld

Heeft u bij een ongeluk autoschade opgelopen en was dit in de buurt van Heerlen? Dat is erg vervelend. U moet een hoop dingen regelen om de schade weer te laten herstellen. Het verhalen van de schade op de andere partij neemt een professioneel autoschadebedrijf in Heerlen graag voor u uit handen. Wanneer u langsgaat bij WellColl Groep en uw schadeformulier mee brengt zorgen zij voor de rest. Zij leggen de schade vast, versturen dit naar de verzekeraar en zodra claim wordt goedgekeurd wordt uw auto weer volledig hersteld. Als u de werkplaats uit gaat bent u verzekerd van een auto in topconditie.

Het herstel van autoschade op een duurzame wijze in Heerlen

De afvalstoffen die vrijkomen bij het herstellen van autoschade zijn vaak schadelijk voor het milieu. Daarom houdt WellColl Groep rekening met het milieu. Zij zijn continu bezig met het optimaliseren van duurzame processen in het repareren van autoschade in Heerlen. WellColl Groep beschikt over de certificering van Stichting Duurzaam Repareren, waardoor u verzekerd bent van reparaties op een duurzame wijze, dus zonder het milieu te belasten. U kunt bij deze specialist terecht voor reparaties aan uw auto, motor, truck of camper. Van schade aan de lak tot het vervangen van de ruit. Door de jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van kwalitatief schadeherstel.