Kwaliteitsplein
Auto’s en Motoren

Snel je rijbewijs halen in Den Haag

Als je snel met de auto de weg op wilt hebben wij de perfecte spoedcursus voor je! Tijdens een gratis proefles maken we samen een inschatting van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt om te slagen voor jouw rijbewijs in Den Haag. En ons doel is jouw doel; zo spoedig mogelijk slagen. 

Spoedcursus

In 15, 10 en zelfs in 5 dagen kun jij het rijbewijs gaan halen. Uiteraard is alles afhankelijk van hoe de instructies worden opgepikt. Je zult veel gaan lessen, meerdere keren per week. Hierdoor ben je veel actief in het verkeer, leert veel en bent intensief bezig in een korte tijd. Hierdoor zullen de lessen effectiever zijn. Ook herken je in een korte tijd steeds meer verkeerssituaties en leert hier juist op in te spelen. Door deze manier van veel lessen in een korte tijd leer je snel en neemt jouw slagingskans toe. Het is overigens geen probleem als je geen enkele ervaring hebt met autorijden. Wij zijn dit gewend als autorijschool in Den Haag en zullen maatwerk leveren om jou in een korte tijd goed te leren autorijden.

Professioneel en persoonlijk

Onze instructeurs zijn vakbekwaam en leveren bij iedere cursist maatwerk. Daarnaast les je altijd in een vaste lesauto en werken wij met instructiekaarten. Op deze kaart wordt exact bijgehouden welke vorderingen jij al gemaakt hebt en waar er nog leerpunten liggen. Dit is fijn voor ons als rijschool om gericht les te geven maar ook voor jou om thuis rustig na te lezen waar je nog aan moet werken. Op persoonlijk vlak leveren onze instructeurs ook maatwerk. Zeker als je in een zeer korte tijd het rijbewijs wilt halen is een goede relatie belangrijk. Daarin zullen onze instructeurs zeker slagen. En zijn er zaken die je graag met ons wilt delen om uiteindelijk beter te kunnen rijden? Faalangst? Onzekerheid? Vertel het ons. Wij zijn discreet en zullen dit meenemen in het lesgeven, dat komt de lessen alleen maar ten goede. Alles om jou zo snel mogelijk te laten slagen.

Gratis proefles, voordelige pakketten en gratis herexamen

Als je wilt gaan voor een spoedcursus, dan is de eerste les voor onze rekening. Samen zullen we kijken hoe snel je de instructies oppikt en in hoeveel lessen wij denken dat jij jouw rijbewijs kunt halen. Wij werken met voordelige lespakketten die bestaan uit drie onderdelen, namelijk een aantal lessen, een proefexamen en het echte examen. Op het moment dat je minder lessen nodig hebt dan in het pakket zit, dan storten wij dit geld uiteraard weer terug. En zit het op de dag van het examen tegen en haal je het examen niet? Dan bieden wij jou kosteloos een herexamen aan. Zoveel vertrouwen hebben wij in jou en onze rijschool dat jij het de volgende keer wel zult gaan halen! 

Samen gaan we het snel halen

Jij hebt de wil om snel het rijbewijs te halen, Rijschool Veldkamp in Den Haag is de rijschool bij uitstek om dit doel samen met jou te gaan halen. Wij zijn beoordeeld met een 9,7 en hier zijn we trots op. Dit cijfer willen we behouden, sterker nog, we gaan voor een 10! Geef jezelf nu op voor een spoedcursus en we gaan het rijbewijs samen zo snel mogelijk halen!

https://www.rijschoolveldkamp.nl/