Demonteren en recyclen bij een auto inkoop bedrijf nabij Rotterdam

Heeft u dusdanige schade opgelopen met uw auto dat u uw auto wilt verkopen? U wilt uw auto waarschijnlijk verkopen aan een specialist in de inkoop van auto’s met schade in de omgeving van Rotterdam. Kies dan voor Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.

Zo gaat een specialist te werk bij de auto inkoop nabij Rotterdam

Wanneer u schade hebt gereden, gaat u waarschijnlijk naar een specialist op het gebied van auto inkoop in de omgeving van Rotterdam. Autosloperij de Zaag in de omgeving van Rotterdam is zo’n specialist en zij houden zich bezig met de inkoop van schadevoertuigen. Wanneer ze een schadeauto inkopen, halen ze deze op en worden alle gegevens vastgelegd in ons databasesysteem. Hierbij moet u denken aan gegevens als: het bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en nog veel meer. Op die manier weten ze precies welke auto’s en auto-onderdelen op voorraad zijn. Vervolgens worden de auto-onderdelen die bruikbaar zijn doorverkocht aan geïnteresseerden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze online voorraad.

Ga langs bij de specialist in auto inkoop nabij Rotterdam voor deskundig advies

Een specialist op het gebied van auto inkoop nabij Rotterdam geeft u ook advies over de montage van auto-onderdelen. Op basis van dit advies kunt u zelf gemakkelijk nieuwe auto-onderdelen als cilinderkoppen, een nieuwe motor of aircompressoren plaatsen. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij zijn gespecialiseerd in de autohandel, autodemontage en montage en beschikken over 13.000 vierkante meter met sloopauto’s van diverse automerken. Kiest u voor de onderdelen van een specialist?