Kwaliteitsplein
Image default
Auto’s en Motoren

De liefde voor een motor

In Nederland zijn er genoeg mensen die het heerlijk vinden om op hun vrije zondag een tour door Nederland te maken op hun eigen geliefde caferacer. Daarom is het leuk om net zulke grote liefhebbers als uzelf te vinden om elkaar te ontmoeten en over de prachtige motoren te kunnen praten, maar hoe vind je net zulke enthousiaste mensen als u zelf?

 

Facebook is the place to be

Op het platform facebook zitten tegenwoordig zo’n 7,3 miljoen actieve Nederlandse gebruikers. Deze gebruikers zijn zeer divers en hier zullen zich dus zeker genoeg mensen tussen schuilen die net zo gek zijn over die geweldig mooie Koplamp multi led of die fantastisch werkende acculader druppellader als uzelf. Daarnaast is er op Facebook genoeg plek en ruimte om bijvoorbeeld groepen te creëren en hier contact te onderhouden om op een bepaalde plek en tijd af te spreken om beide op de royal enfield continental gt een stuk te rijden en wellicht op een veilige manier een kleine race te doen. 

Racers op de werkvloer

Wellicht zijn er op de werkvloer ook wel geïnteresseerden die op hun vrije dag het leuk vinden om een stuk te rijden op de motor of hier zelfs aan te sleutelen. Tijdens de zakelijke vergaderingen kan het voorkomen dat er een paar minuten de tijd is om het even over iets anders te hebben dan cijfers en targets en kan er een opening zijn om het over de liefde voor motoren te hebben. Hoe prachtige is het om misschien wel met de favoriete collega na het werk op vrijdag een stuk te kunnen gaan rijden naar een leuke meeting ergens in het midden van het land en daar nog meer liefhebbers te ontmoeten. 

De supermarkt

Iedereen moet zijn boodschappen doen. Daarvoor gaan de meeste mensen naar de supermarkt zelf. Hier zijn er genoeg mensen die aangesproken kunnen worden voor een casual praatje. Dit is zeker handig als er bijvoorbeeld een jongeman voorbij loopt die een stoer leren motorjack aan heeft, dan kun je er bijna zeker vanuit gaan dat deze heer ook een motor in de schuur of misschien wel op de stoep voor de supermarkt geparkeerd heeft staan. 

 

Als het toch wat ongemakkelijk of spannend is een willekeurig persoon aan te spreken kan er altijd nog gekeken worden naar de mensen die net aankomen of net weggaan bij de supermarkt. Spreek eens iemand aan die zijn motor net parkeert en vraag naar bijvoorbeeld de interesse in de motor, dit kan erg leuke gesprekken opleveren en misschien wel een vriendschap.

De plek waar het allemaal begint

Een zaak waar ze motoren verkopen, dit is waarschijnlijk wel de beste plek om motorliefhebbers tegen het lijf te lopen. Ga eens op een vrije zaterdagmiddag naar zo een fijne zaak en loop eens rond, misschien zie je zelf nog wel een te gekke Motor Renthal accessoire voor de eigen motor. In deze zaak zul je enkel motorliefhebbers zien omdat dit natuurlijk een erg specifieke plek is om naartoe te gaan. Als iemand een prachtige motor, die u zelf in de schuur heeft staan, nu aan het bewonderen is, kan deze persoon natuurlijk het leuk vinden om van een ervaringsdeskundige te horen wat nou zo geweldig is aan dit type motor. Dus stap op de persoon af, maak een gezellig kletspraatje en deel de passie.